Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

SELAMUNALEYKÜM YÖNETİCİ KARDEŞLERİM.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

SELAMUNALEYKÜM YÖNETİCİ KARDEŞLERİM.

Selamunaleyküm, ben bir radyo açtım ve welayet.com sitesini radyoya bağladım. www.radyoehlibeytmektebi.blogcu.com eğer beğenirseniz welayet.com'un radyosu ilan edebilirsiniz ve hatta radyonun şifrelerini veririm yayın yapmanız için. BENİM RADYOM, EHL-İBEYT DOSTLARININ RADYOSUDUR.

Ynt: SELAMUNALEYKÜM YÖNETİCİ KARDEŞLERİM.

Allah(cc) razı olsun

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

Allah razı olsun hayırlı olsun kardeşim
      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

site adminleri benimle iletişime geçsin kabul ediyorlarsa. şifreleri veriyim inşallah. msnm: ehlibeyt_yolu@windowslive.com sitenin adminleri msnemi eklerlerse memnun olurum.

Yorum

[quote author=ehlibeytsevdalisi link=topic=11296.msg69058#msg69058 date=1263940605]
          site adminleri benimle iletişime geçsin kabul ediyorlarsa. şifreleri veriyim inşallah. msnm: ehlibeyt_yolu@windowslive.com sitenin adminleri msnemi eklerlerse memnun olurum.
          [/quote]

tamam kardeşim
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=11296.msg69028#msg69028 date=1263933237]
            Allah razı olsun hayırlı olsun kardeşim
            [/quote]

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X