Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uzun Yazılar Konusunda Bir Rica

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Uzun Yazılar Konusunda Bir Rica

[quote author=Ebul Fazl link=topic=750.msg14610#msg14610 date=1238960628]
    [quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=750.msg14605#msg14605 date=1238960301]
    anladım tesekkürler demek şianın söyleyecek çok şeyi var elhamdülillah
    site çok fayfalı ve büyük bir işlev görüyor kuran ve işletenlerden Allah razı olsun ecirlerini bol bol versin.
    ancak siteden insanların çoğu habersiz yoksa bu işlevinden kat kat fazlasını yapar mesela tanıtım yapsak reklam yapsak duyursak?

[/quote]

EHLİBEYTİN İZİNDE KARDEŞİM YADA ABİM YAŞINIZI BİLMİYORUM,AMA İLMİNİZİ HÜRMETİM SONSUZ,
    SİTEYE GELDİĞİNİZ GÜNDEN BERİ SİTENİN MAŞALLAH HAVASI DEĞİŞTİ,YAZILARINIZI ZEVKLE VE HEYECANLA OKUMAKTAYIM,
    GELİŞİNİZ VE SİTEDE OLUŞUNUZ BU SİTE İÇİN BİR KAZANÇTIR.
    REKLAM VE TANITIM KONUSUNA DEĞİNMİŞSİNİZ BENCEDE ÇOK HAKLISINIZ,BENDE BU SİTENİN ÇOK DAHA İYİ TANITILMASI VE BİR ÇOK KİŞİYE ULAŞTIRILMASI TARAFTARIYIM,VE BİR ÇOK ARKADAŞIMA BU SİTEYİ TAVSİYE ETTİM,İNŞALLAH SİZDE BU SİTENİN TANITIMI KONUSUNDA ÇABA SARFEDERSENİZ SONUÇ ALINACAKTIR.

[/quote]

Yorum

Ynt: Uzun Yazılar Konusunda Bir Rica

[quote author=Ebul Fazl link=topic=750.msg14610#msg14610 date=1238960628]
      [quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=750.msg14605#msg14605 date=1238960301]
      anladım tesekkürler demek şianın söyleyecek çok şeyi var elhamdülillah
      site çok fayfalı ve büyük bir işlev görüyor kuran ve işletenlerden Allah razı olsun ecirlerini bol bol versin.
      ancak siteden insanların çoğu habersiz yoksa bu işlevinden kat kat fazlasını yapar mesela tanıtım yapsak reklam yapsak duyursak?

[/quote]

EHLİBEYTİN İZİNDE KARDEŞİM YADA ABİM YAŞINIZI BİLMİYORUM,AMA İLMİNİZİ HÜRMETİM SONSUZ,
      SİTEYE GELDİĞİNİZ GÜNDEN BERİ SİTENİN MAŞALLAH HAVASI DEĞİŞTİ,YAZILARINIZI ZEVKLE VE HEYECANLA OKUMAKTAYIM,
      GELİŞİNİZ VE SİTEDE OLUŞUNUZ BU SİTE İÇİN BİR KAZANÇTIR.
      REKLAM VE TANITIM KONUSUNA DEĞİNMİŞSİNİZ BENCEDE ÇOK HAKLISINIZ,BENDE BU SİTENİN ÇOK DAHA İYİ TANITILMASI VE BİR ÇOK KİŞİYE ULAŞTIRILMASI TARAFTARIYIM,VE BİR ÇOK ARKADAŞIMA BU SİTEYİ TAVSİYE ETTİM,İNŞALLAH SİZDE BU SİTENİN TANITIMI KONUSUNDA ÇABA SARFEDERSENİZ SONUÇ ALINACAKTIR.

[/quote]
      Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X