Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

evrimcilere bir soru

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

evrimcilere bir soru

Sizce eğer bu evrim doğruysa canlılar arasında kadın erkek farkı nasıl oluştu?
    nokta koymuyoruz artık cümle sonlarına
    noktayı koyacak olan sensin anlasana
    ...

Ynt: evrimcilere bir soru

Cevabı burda.

http://ateistplatform.ipbfree.com/in...showtopic=7447

Yorum

hacı kardeş verdiğiniz linkte milli görüşçü nikli üyenin mesajını neden sildiniz,farklı bir sese tahammülünüz yok sanırım kendi mekanınızda
      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

Ben nedeni sormadım ki nasılı sordum!
        ...

Yorum

hacı kardeş verdiğiniz linkte milli görüşçü nikli üyenin mesajını neden sildiniz,farklı bir sese tahammülünüz yok sanırım kendi mekanınızda
          Forum kurallarıyla ilgili sanırım.Bilim başlığı altında dinsel konuların tartışılmasına izin verilmiyor.Dini konular dinler başlığına taşınır.İleri derecede küfürleşme olmadığı sürece kimseye dokunulmaz bu forumda.

Yorum

[quote author=meshedi313 link=topic=8024.msg52548#msg52548 date=1252276759]
            Ben nedeni sormadım ki nasılı sordum!
            [/quote]
            Tekrar ediyorum....Ben nedeni sormadım ki nasılı sordum!
            Bana nasılsın cevabını verebilecek misiniz?
            ...

Yorum

Tekrar ediyorum....Ben nedeni sormadım ki nasılı sordum!
              Bana nasılsın cevabını verebilecek misiniz?
              sayın meshedi313, aklınıza gelen her şeyi soruyorsunuz,ama hiç bir açıklamayı kabul etmiyorsunuz.Bu kadar hazırcı olmayın birazda kendiniz araştırın.Sözünü ettiğiniz şey eşeyli üremenin başlangıcı,goodleden arattırın bir çok veriyle karşılaşacaksınız,bilgi kirliliğine dikkat.

http://evrimgercegi.blogcu.com/Ilk+H...Ortaya+_ikti_/

Yorum

Anlamlı bir proteini meydana getiren bir gen, ilk atadan bölünme sırasında parçalanarak bir parçası bir yavruya, diğeri de öbür yavruya verilmiş olabilir. Bu protein yaşamsal öneme sahipse, ancak iki birey bir araya gelerek işlevsel döllerin oluşmasını sağlayabilir. Bu, bireylerden belirli bir genomu alana (+), verene de () diyerek ilk dişi ve erkeğin ayrımının temelini oluşturulmuş olabilir.
                olabilir... olabilir. Ya hu burada bilimsel ne var? Hep ihtimal tahmin, Yani siz ortaya ispat koyamıyorsunuz ben bunu anlatmaya çalışıyorum anlayın artık!
                Şimdi size soru sordukça evrimi daha iyi anlıyorum çelişkilerini ve sıkıştığı noktaları daha iyi anlmıyorum. Rica edersem sorularıma cevap vermeye devam eder misiniz?

Sorum şu: İlk cisiyet ayrımının nasıl oluştuğuna dair daha kapsamlı bir bilgi sunabilir misiniz acaba? Bir de ilk eşeyli üremeyen canlı hangisidir? ve bu ilk eşeyli üreyen canlı hangi canlıdan evrimleşerek oluşmuştur?
                ...

Yorum

[quote author=meshedi313 link=topic=8024.msg52902#msg52902 date=1252502660]
                  Anlamlı bir proteini meydana getiren bir gen, ilk atadan bölünme sırasında parçalanarak bir parçası bir yavruya, diğeri de öbür yavruya verilmiş olabilir. Bu protein yaşamsal öneme sahipse, ancak iki birey bir araya gelerek işlevsel döllerin oluşmasını sağlayabilir. Bu, bireylerden belirli bir genomu alana (+), verene de () diyerek ilk dişi ve erkeğin ayrımının temelini oluşturulmuş olabilir.
                  olabilir... olabilir. Ya hu burada bilimsel ne var? Hep ihtimal tahmin, Yani siz ortaya ispat koyamıyorsunuz ben bunu anlatmaya çalışıyorum anlayın artık!
                  Şimdi size soru sordukça evrimi daha iyi anlıyorum çelişkilerini ve sıkıştığı noktaları daha iyi anlmıyorum. Rica edersem sorularıma cevap vermeye devam eder misiniz?

Sorum şu: İlk cisiyet ayrımının nasıl oluştuğuna dair daha kapsamlı bir bilgi sunabilir misiniz acaba? Bir de ilk eşeyli üremeyen canlı hangisidir? ve bu ilk eşeyli üreyen canlı hangi canlıdan evrimleşerek oluşmuştur?
                  [/quote]

abi evrimcilerin yazdıkları bilimsel oluyor.

hatırlıyorum da hacı arkadaşımız ehliebeytinizinde kardeşimizin yazdıklarına " olabilir,sanıyor yazıyorsunuz" gibisinden itiraz etmişti.

hacı arkadaşım hadi görelim sizi standartı yakalayında şu evrim gerçeği sitesine de itiraz edin.
                  Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

İlh hücre,ilk canlı,denizden karaya ilk geçiş,karada yeni türlerin oluşması vs.hakkında sürekli bir kanıt isteğiyle karşılaşıyoruz.Ama eldeki kenıtlar sadece fosiller.Bu fosiller üzerinden gidilerek neler yaşandığına dair teoriler üretilir.Ama arkadaşlar hangisinin ilk olduğu,nasıl olduğu konusunda bitmeksizin yeni kanıtlar istiyorlar.Kimse 3 milyar yıl öncesine gidip neyin nasıl başladığını sizlere gösteremez.Sadece var olan fosiller üzerinden yorum yapabilir.Bu yorumlara bakarak evrimi kabul edip etmemek sizlerin bileceği bir şey.Ama Türkün belge isteği hiç değişmiyor.Arkadaşlar 6 adet vesikalık,vukuatlı nüfus örneği ve iyi hal kağıdı olmadan yorum yapamıyorlar.Belge diyince akıllarına bu geliyor sanırım.Onun dışında bir şey kabul edemiyorlar.

Aynı belgeleri Allahın varlığı,cin ve şeytan ,melekler vs.hakkında acaba neden düşünemiyorlar.Allahı hangi bilimsel kanıtlara bakarak tespit ettiniz.Melek ve cinler hangi bilim tarafından tespit edilmiş?Cebraili fosiline bakarakmı kabul ettiniz?

İnançlarınızı hangi bilimsel kanıtlarla test ettiniz?

Yorum

[quote author=hacı link=topic=8024.msg52939#msg52939 date=1252518893]
                      İlh hücre,ilk canlı,denizden karaya ilk geçiş,karada yeni türlerin oluşması vs.hakkında sürekli bir kanıt isteğiyle karşılaşıyoruz.Ama eldeki kenıtlar sadece fosiller.Bu fosiller üzerinden gidilerek neler yaşandığına dair teoriler üretilir.Ama arkadaşlar hangisinin ilk olduğu,nasıl olduğu konusunda bitmeksizin yeni kanıtlar istiyorlar.Kimse 3 milyar yıl öncesine gidip neyin nasıl başladığını sizlere gösteremez.Sadece var olan fosiller üzerinden yorum yapabilir.Bu yorumlara bakarak evrimi kabul edip etmemek sizlerin bileceği bir şey.Ama Türkün belge isteği hiç değişmiyor.Arkadaşlar 6 adet vesikalık,vukuatlı nüfus örneği ve iyi hal kağıdı olmadan yorum yapamıyorlar.Belge diyince akıllarına bu geliyor sanırım.Onun dışında bir şey kabul edemiyorlar.

Aynı belgeleri Allahın varlığı,cin ve şeytan ,melekler vs.hakkında acaba neden düşünemiyorlar.Allahı hangi bilimsel kanıtlara bakarak tespit ettiniz.Melek ve cinler hangi bilim tarafından tespit edilmiş?Cebraili fosiline bakarakmı kabul ettiniz?

[/quote]

dur bakalım daha neler duyacağız pardon okuyacağız. bence sizde yavaş yavaş evrin denen safsatanın bir safsata olduğunu anlamaya başlıyorsunuz. demekki neymiş evrim ortaya attığı iddiaları ispatlayamıyormuş. sadece bir kaç kişinin kendi düşüncelerini dile getirmesinden başka bir şey değilmiş. günümüzdeki memelilerin nasıl meydana geldiği,hangi canlıdan türediği/evrime uğradığı sizin gibilerin Tanrısı olan Bilim ve evrimciler tarafından açıklanamıyormuş.

siz evrimin bize iddiasını gösteremediğini açıkca söylüyorsunuz.

arkadaşım siz görmediğiniz evrim teorilerine inanırken iyide bizler görmediğimiz Allah'a inanıca mı kötü-Allah cisim değilki onu görelim.O bunlardan münezzehtir-

bizler Rabbimizi labaratuvar ortamlarına sokduktan sonra seçmiyoruz. Şükür ki kainatta olan her şey O'nun varlığının delilidir.
                      Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

[quote author=hacı link=topic=8024.msg52939#msg52939 date=1252518893]

[/quote]
                        Sana hangi bilimsel kanıt lazım?
                        ...

Yorum

Sana hangi bilimsel kanıt lazım?
                          Seni zorlamayacağım.O yüzden sana bırakıyorum.Elinde bilimsel olarak tanrının varlığını kanıtlayan ne var?

Yorum

Bilimin kendisi Tanrının varlığının ispatıdır. Görebilsen evrene bakarsan Tanrının varlığının kanıtlarını görürsün.
                            ...

Yorum

Hala kanıt bekliyorum.

Ben evrene baktığımda ,evrenin hiç bir yerinde tanrıyı görmüyorum.

Olmayan bir şeyi nasıl kanıtlayacaksınız merak ettim.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...