Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökler ve yerin birbirinden ayrılması

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Gökler ve yerin birbirinden ayrılması

[quote author=gulistan_2 link=topic=22918.msg145389#msg145389 date=1332465100]
    bu arada
    ben daha önce Haci denilen ateiste, yüce degerlerimize olan saygisizligina ragmen "siz" diye hitap ederek, onu insan yerine koyup, ona hitabi de olsa saygi göstermis oldugum icin tevbe ettim!!!
    [/quote]
    Beyefendiye İnançlı, Saygılı insanların bulunduğu İslami bir forumda olduğunu hatırlatmak istedim.
    Saygılı olursa, eleştirilerine rağmen saygı göreceğini vurgulamak istedim.
    Ancak Sizin de dediğiniz gibi, ne yapsak da içlerindeki kin, buğz ve argo ifadeleri bir şekilde kusuyorlar.
    http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

yalnizca bunun icin geliyorlar zaten
      islam en ilkel dinmis ya
      bu ilkellige karsi savasiyor medeni ya!

bizden hic kimse onlarla dalga gecmiyor
      sitelerine gidip onlara kendi dogrularini diretmiyor
      eh bi zahmet bizide kendi inancimiza biraksinlar

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

sayın mavipanter amacınız islamı eleştirmekse buyrun ,her fikre açığız.biz dinimiz için canımızı gözden çıkarmışız.alay edemezsin ama eleştirebilirsin.
        seni müslüman olman için zorlamıyoruz.bu taleptede bulunmuyoruz. dediğim gibi değerlerimiz için canımızı gözden çıkarmışız.lütfen değerlerimizle alay etmeyin.
        ateistsen bile ahlaklı ateist ol.

Yorum

Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...