Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

kimin yerinde yada kim olmak isterdiniz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kimin yerinde yada kim olmak isterdiniz?

esselamualeykum ve rahmetullah
    değerli arkadaşlarım kardeşlerim abilerim ablalarım vs.:konumuz tarihte yaşamış yada şu an hayatta olan ve ah keşke onun yerine ben olaydım dediğiniz kim var?
    masumların dışında yazmanızı rica ediyorum ki zaten onların yerinde olmayı düşünmek bile yeterince saçma
    "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Ynt: kimin yerinde yada kim olmak isterdiniz?

bismillah diyerek ben ilk mesajı yazayım
    ben hz.fatıma s.a.nın hizmetçisi fizze nin yada hz.huseyn a.s.nin fedakar elçisi müslimin yerinde olmayı çok isterdim
    "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

selman r.a olmak isterdim

Yorum

Ben iran inkılabında imam humeyninin yanında olmak isterdim

Yorum

:utangac
          Bende annem babam ve kardeslerim hepsi ile beraber oturup cay sohbeti etmek cok isterdim
          hepsini cok ozledim...
          Biz ailece kim ne sekilde Imamlarimiza hizmetcilik yapabiliriz onun kendi aramisda paylasimlarimizi ozledim. Benim isim Fatima anamizin bahcesi ile ugrasmak
          annem cok guzel yemek yapar agabeyim kat isleri ile ugrasir,kardeslerim emirlerinde bekliyorlar oyle hayellerimiz iste ne guzel insanin bunlari hayal etmesi dahi ne cok mutluluk veriyor bir de yasamis olsak? Allah tum Ehli-Beyt ve Imamlarimizin asiklarina bu guzellikleri nasip eder insAllah

Yorum

[quote author=Gulsum link=topic=16191.msg101043#msg101043 date=1282493398]
            :utangac
            Bende annem babam ve kardeslerim hepsi ile beraber oturup cay sohbeti etmek cok isterdim
            hepsini cok ozledim...
            Biz ailece kim ne sekilde Imamlarimiza hizmetcilik yapabiliriz onun kendi aramisda paylasimlarimizi ozledim. Benim isim Fatima anamizin bahcesi ile ugrasmak
            annem cok guzel yemek yapar agabeyim kat isleri ile ugrasir,kardeslerim emirlerinde bekliyorlar oyle hayellerimiz iste ne guzel insanin bunlari hayal etmesi dahi ne cok mutluluk veriyor bir de yasamis olsak? Allah tum Ehli-Beyt ve Imamlarimizin asiklarina bu guzellikleri nasip eder insAllah
            amiin inşaallah
            gülsüm rabbim inşaallah tez zamanda ailene olan özlemini giderir seninde
            [/quote]

Yorum

Degerli "muttaki"kardesim.Allah razi olsun guzel dileklerin icin :tesekkur

Yorum

HUVE'L AZİZ

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

İki kişinin yerinde hep olmak istemişimdir.

Biri Hayber savaşından sonra Peygamber şehid olan müslümanların naaşları arasında dolaşırken gözü bir şehide takılır. Bu zat bir bedevi idi müslüman olur bir savaş dönüşünde buna hakkı olan ganimet verilir.Bu zatta o ganimeti alıp Peygambere götürür der ki! "Bu nedir Ya Rasulallah" Peygamberde "Senin hakkın olan ganimettir" der. Bunun üzerine bu zat şöyle der "Ben bunlar için müslüman olmadım. Ben şurdan (boğazını göstererek) bir okla şehid olmak için müslüman oldum." Peygamber de "Eğer doğru söyliyorsan Allah ta seni doğrular" der. Ve bu zat tam gösterdiği yerden bir okla şehid olmuştu. Peygamber ellerini kaldırarak "Ya Rabbi ben buna şahidim" diye dua eder.

Bir diğeri ( isim yer ve cemaat bende kalsın) Almanya da bir kardeş müslüman olur aradan bir zaman geçtikten sonra müslüman olmasına vesile olan abilerinin yanına gider ve der ki ağlıyarak. Ben savaşa katılmak istiyorum alnımdan bir kurşunla şehid olmak istiyorum. Yaşı daha küçük olduğu için pek izin çıkmaz ama çok ısrar edince izin çıkar. İslami direnişin olduğu bölgeye gider bir kaç gün sonra Almanya ya haber gelir bu müslüman kardeş alnından yediği bir kurşunla şehid olmuştur.
                EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

selamunaleykum
                  inşaallah hudeyfe sende dilediğin şehadet makamına erişirsin birgün bu imkansız değil...

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...