Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

velayet.com'un bacıları buluşuyor..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: velayet.com'un bacıları buluşuyor..

[quote author=BEYZA link=topic=20471.msg124433#msg124433 date=1304463494]

AMİİN BACICAN ALLAH RAZI OLSUN İNŞ GÖRÜŞMEK NASİP OLUR

İSTANBUL DIŞINDA OLAN AMA OLURDA İSTANBULA YOLU DÜŞECEK OLAN TÜM BACILARIMIZ SİZLERDEN RİCAMIZ İSTABULA GELDİĞİNİZ AN HATTA GELMEDEN EVVEL BİZİ HABERDAR ETMENİZ SİZLERLE TANIŞMAK BİZİ GERÇEK MANADA MUTLU EDECEKTİR..BUNA RABBİM ŞAHİT... TABİİ İMKANIMIZ OLURDA BİZİM YOLUMUZ SİZLERİN OLDUĞU YERLERE DÜŞERSE BU DEFA SİZLERİN BİZLERİ MİSAFİR ETMENİZİ BEKLİYORUZ İLLA BULUŞMANIN İSTANBULDA VE GRUPÇA OLMASI ŞART DEĞİL DİMİ YAA
    [/quote]

Başımız üzerinde yeriniz var ne demek aynen haberimiz olursa tabi ki bizlerde misafir ederiz.İst bir bacımızla tanışma imkanımız olmuştu bunun için inşaAllah başka zamanda başka yerlerde sizlerle de olur.
    ''Ali Şii'si,sözü amelini doğrulayan,sözüyle ameli uyuşan kimsedir.''[El-Kafi,c.8,s.228]

Yorum

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Bu buluşmadan haberim yoktu beyza kardeş aradığında öğrendim.Gerçekten uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı gidememiştik.Rabb'im nasip ederse bu hafta gidebilirsek yeni arkadaşlarım olacağını düşünüyorum inşaAllah.Ayrıca beyza kardeşimi böyle bir organizasyon için tebrik ederim Allah razı olsun kendisinden ve diğer kardeşlerimden.

Yorum

[quote author=M.Zehra link=topic=20471.msg124488#msg124488 date=1304514842]
        Başımız üzerinde yeriniz var ne demek aynen haberimiz olursa tabi ki bizlerde misafir ederiz.İst bir bacımızla tanışma imkanımız olmuştu bunun için inşaAllah başka zamanda başka yerlerde sizlerle de olur.
        [/quote]

Allah razı olsun bacı can Rabbim başınızı daima dik eylesin... Rabbim hayırlı bir zamanda hayr üzere iken tanışmayı nasip eylesin bize..
        "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
        "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[quote author=mazlumiyet link=topic=20471.msg124490#msg124490 date=1304516103]
          BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Bu buluşmadan haberim yoktu beyza kardeş aradığında öğrendim.Gerçekten uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı gidememiştik.Rabb'im nasip ederse bu hafta gidebilirsek yeni arkadaşlarım olacağını düşünüyorum inşaAllah.Ayrıca beyza kardeşimi böyle bir organizasyon için tebrik ederim Allah razı olsun kendisinden ve diğer kardeşlerimden.
          [/quote]

Rabbim ecmain razı olsun aslında bu fikri aklıma koyan seqaleyn ablamdır..Allah kendisinden razı olsun Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir... ablacım aramızda olamayacağım deme sen baş köşede oturuyor olacaksın biz varlığını hissedeceğiz inş..

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=20471.msg124407#msg124407 date=1304455211]
            segaleyn avrupada ayarlamana gerek yok 17.6.11 az bir zaman kaldi, buradan bir kardesimizde toplantiya katilicak bizde toplantida gorusuruz insALLAH .
            [/quote]
            Haklisin bacim evet avrupadan katilanlara duyrulur 17.06 -19.06 tarihleri arasi 3 günlük aile kampimiz vardir katilmak isteyenler özelden bana ulasabilir..

Yorum

Bişey diyiceğim konuya yazmamak için kendimi zor tuttum ...
              Madem il dışında olan bayanlar katılamıyor... Süper bir fikir size... Msn ne gune duruyor alın karşınıza pc yi açın kamerayı ...
              De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
              (Tevbe Suresi 105)

Yorum

[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=20471.msg124529#msg124529 date=1304541372]
                Bişey diyiceğim konuya yazmamak için kendimi zor tuttum ...
                Madem il dışında olan bayanlar katılamıyor... Süper bir fikir size... Msn ne gune duruyor alın karşınıza pc yi açın kamerayı ...
                [/quote]

segaleyn ablam "msn den katılırım artık" demişti zaten...

Yorum

[quote author=segaleyn link=topic=20471.msg124516#msg124516 date=1304537911]
                  Haklisin bacim evet avrupadan katilanlara duyrulur 17.06 -19.06 tarihleri arasi 3 günlük aile kampimiz vardir katilmak isteyenler özelden bana ulasabilir..
                  [/quote]
                  selamun aleykum
                  sagaleyin kardes sende kampin program iceriyi varmi? varsa uye duyurusu yerine koyarmisin? ben biliyorum programi ama bilmeyen kardeslerimiz var,

Yorum

bismillah
                    Ben Beyza'nın organize ettiği buluşmaya katılamacağım.Çünkü mevsim itibariyle işlerim çok yoğun.Fakat ben aşağı yukarı her cuma Eminönü-Tahtakale deki Validehan Camiisi'ne gidiyorum.Burası merkezi bir yer.Güzel bir buluşma mekanı bence.Yolunuz Eminönü'ne düşerse(özellikle cuma günü) mutlaka bu camiiye uğramanızı tavsiye ederim.Cuma günü büyük bir alim olan Seyyid Abbas Safevi Hazretleri sohbet vermektedir. Burada sohbet etme çay içme imkanı var.

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=20471.msg124534#msg124534 date=1304543277]
                      selamun aleykum
                      sagaleyin kardes sende kampin program iceriyi varmi? varsa uye duyurusu yerine koyarmisin? ben biliyorum programi ama bilmeyen kardeslerimiz var,
                      [/quote]
                      Insallah en kisa zamanda siteye ekleyecegim..

Yorum

Yarın kimler geliyor inşaAllah...
                        "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

yarın sen le ben yetmez bacı can

Yorum

yeter mi yetmez mi, anlamadı ben
                            "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=Kumeyl link=topic=20471.msg124677#msg124677 date=1304803153]
                              yeter mi yetmez mi, anlamadı ben

[/quote]

can can

Yarın gelecek bacılarımız

Mazlumiyet

ağam seccad

fecr nuru

zeyneb el emin

sümeyye

uzra

bunların dışında sen ben bizimkiler ve bir iki arkadaş daha 10- 15 kişi falan oluyoruz

Yorum

Rabbim hayırlı mübarek eylesin inşaAllah..

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...