Muhterem Kardeşlerim,
Yapacağım çalışmaları; Müslüman Kardeşlerimin destek ve önerilerini dikkate alarak paylaşıma sunmak için bu başlığı açma ihtiyacı hissettim.
Yardım, destek ve önerilerinizi esirgemezsiniz inşaalah.
İlk olarak bir Tv Kartım var. Türksat Uydusundaki Kanalları kaydetme imkanına sahibim.
Sizlerden ricam, İslami Konular başta olmak üzere, kayda değer, önemli bir film, belgesel veya program olduğunda haber vermeniz. Böylece, ilgili programı kayda alıp hem Youtube'de hem de Forumda paylaşma imkanı olur.
TRT 1 HD, ATV HD ve A Haber HD kanalları, isimlerinden de anlaşıldığı gibi 1080p Formatında yayın yapıyorlar.
Dolayısıyla bu 3 kanaldan yapılacak kayıtlar, en üst kalitede olacaktır.
Örneğin atv HD'de yayınlanan Ömer bin Hattab (kanaldaki adıyla Hz. Ömer) dizisini kaydettim.
Allah (cc) kısmet ederse bu konuda en az 15 video paylaşmayı planlıyorum.
Yine bu diziye ait güzel sahneleri de inşallah Resim olarak sunacağım.
Türksat'taki İslami içerikli yayın yapan Kanallar :
On 4
Çağrı
A9
Berat
Dost
Hilal
Irmak
Kanal 7
Mehtap
Meltem
MPL
Semerkand
Sufi
Tv 5
Yeni Asır
Alevi - Bektaşi Kanallar :
Cem
Ekin
Su
Tv 10
Yol
Yapacağım çalışmaları; Müslüman Kardeşlerimin destek ve önerilerini dikkate alarak paylaşıma sunmak için bu başlığı açma ihtiyacı hissettim.
Yardım, destek ve önerilerinizi esirgemezsiniz inşaalah.
İlk olarak bir Tv Kartım var. Türksat Uydusundaki Kanalları kaydetme imkanına sahibim.
Sizlerden ricam, İslami Konular başta olmak üzere, kayda değer, önemli bir film, belgesel veya program olduğunda haber vermeniz. Böylece, ilgili programı kayda alıp hem Youtube'de hem de Forumda paylaşma imkanı olur.
TRT 1 HD, ATV HD ve A Haber HD kanalları, isimlerinden de anlaşıldığı gibi 1080p Formatında yayın yapıyorlar.
Dolayısıyla bu 3 kanaldan yapılacak kayıtlar, en üst kalitede olacaktır.
Örneğin atv HD'de yayınlanan Ömer bin Hattab (kanaldaki adıyla Hz. Ömer) dizisini kaydettim.
Allah (cc) kısmet ederse bu konuda en az 15 video paylaşmayı planlıyorum.
Yine bu diziye ait güzel sahneleri de inşallah Resim olarak sunacağım.
Türksat'taki İslami içerikli yayın yapan Kanallar :
On 4
Çağrı
A9
Berat
Dost
Hilal
Irmak
Kanal 7
Mehtap
Meltem
MPL