Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetimi kınıyorum!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yönetimi kınıyorum!

Mehmet Ufukalp! Lütfen sözlerinize ve hitabınıza artık dikkat ediniz. İki adet alakasız yazınızı kaldırdım. Bilginiz olsun.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Sayın Mufazzal biliyorsunuzki benim formdaki sebatımın dayanağı sizsiniz...

Ve ben size dedim ki sadece siz ve ben olalım konu kitli olsun. Konuşabileceğim her şeyi konuşacağım elbetteki konuşamıyacaklarımda olur. Ama sizin tüm sorularınıza tatminkar ve delilleri ile yanıt vereceğimi söyledim. Tek ricam vardı oda konuşma ahlakını bilmeyen seviyeyi düşüren bir kısım insanların benimle aynı sayfada olmamasıydı siz bunu yapamam dediniz konu kapandı. Sadece biz açalım dedim siz bunu red ettiniz. Ayrıca madem konuşuyoruz her şeyi konuşalım... Sizde bana anlattığınız sır ve gizemli şahısları bana söylemediniz... Benden benim bildiklerim gerçeği dahi saklamaya yeltendiniz.

Eşime gelince dün buraya üye olmak ve sizle konuşmak istedi. Formun ahvalini görünce eyvahlar şiilerimizin ahvaline ben bu sayfaların bir parçası olamam...

Konuşacak muhattap bulamam burda dedi. (sizi tenzihen) üyelikten vazgeçti... Tlfnda ne anlatılır Mufazzal size dedim nasipse bir gün misafiriniz olacağız yüzyüze konuşacağız. Samimiyetinize inanıyorum... Arada güven sorunumuz olsaydı sizi yüreğimize katmazdık... Mailleriniz okunmamışda olabilir. Size dedim derneğe gidin bizzat oturun bir çay için... Tanışın... Maille yada tlfna yanıt vermeyebilirler. bu normal... Zira sizi tanımıyorlar.

Görmüyormusunuz ALLAH aşkına önyargı hakaret, argo, iftira mesnetsiz söylemler havada uçuşuyor... Vallahi bu sitede çamur atmadan, laf ebeliği yapmadan, önyargı duvarlarını yıkan bir üye olsa ben onunla muhattap olurdum. Lakin Mufazzal ben bu formda sizden başka yek cümle kurmaya değer biri göremiyorum bu mevzulara müdahil olan zatlar içinde ...

Suskun kalanlara bir sözüm yok bilemem... Sözüm velayet.com u çamurları ile kirletenleredir. Vallahi eşim dedi "ben atılan iftiralara üzülmüyorum beni üzen şialarımızın ahvali..."

Ben size benim söyleyeceğim her şeyin linkini verdim. 3rdi nin verdiği link ve daha bir çoğunu size vermiştim. Siz kaybettiniz. BUNLARI OKUYUN AKLINIZA TAKILANLARI SORUN DEDİM SİZ BU MEVZUDA BANA GERİ DÖNMEDİNİZ

Bu rezalete dur demiyenleri vicdanlarına, vicdanlarınıda DİN GÜNÜNÜZ SAHİBİ'ne havale ediyorum...

İltimasi dua...
      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 00:56.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

çok ilginçç başlık ne zaman açıldı bilmiyorum her defasında yeni açılmış başlıklar linkine tıklarım ama bu başlık çıkmadı ilk kez görüyorum.. bu teknik gecikmeden dolayı öncelikle özür dilerim

bu arada yönetici arkadaşlarım beni de yakından ilgilendiren bu yazıya cevap vermediğimi gördükleri halde neden beni başlıktan haberdar etmediler merak ediyorum sanırım gördüğümü ama vaktimin müsait olmadığını düşündüler.. her neyse acele ile bu azıyı yazıyorum ki hemen gecikmeyi telafi edeyim..

şimdi ise ayrıntılı cevaplara geçeyim inş..

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Sayın Mufazzal ve diğer velayet.com yetkilileri;

Bu sizin form kurallarınız değil mi?

4- Üyelerimizin herhangi bir parti, kurum, kuruluş, örgüt, din, mezhep, ırk veya şahıslara veya bunların savunduğu, kabul ettiği değerlere hakaret etmesi veya aşağılaması yasaktır. Aksini yapanların yazma yetkileri ellerinden alınacaktır.

"Ve bu da sizin form kurallarınız değil mi?

6- Üyelerimiz beyan ettikleri görüşleri delillendirmekle sorumludurlar. Aksi halde yazılar silinir.

On yıldır mahkemeleri süren ve suçluluğu ispatlanamayan t.c kanunları önünde dahi suçları bir türlü delilendirilemeyen insanlara ve bir camiaya çamur atmak ne demek oluyor bumu sizin yönetim anlayışınız? Neden silinir dediğiniz yazılar silinmiyor?

Ve bir şahsa hakaret ettiği gerekçesi ile bir ay uzaklaştırma cezası verilen esedullaha daha da ağır hakaret eden mehmet ufukalp adlı üye neden ceza almıyor
          ?"

öncelikle sizi bu kadar zahmete soktuğumuz için özür dileriz.. böyle olsun istemezdik.. ve iş bu dereceye geldiğinden dolayı üzgünüz..

ancak işin geldiği nokta sizin tarafınızdan görüldüğü gibi değil.. Evet bunlar bizim maddelerimiz ve biz bunları uyguladığımızı düşünüyoruz. uygulamaya da çalışıyoruz. bu konuda bilerek bir ihmal ya da haksızlığımız söz konusu değildir.. on yıldır mahkemelerde.. demişsiniz..

Ufukalp bunların canlı tanığıyım başka şahit aramam diyor. bir de bir çok iddiasını biz de biliyoruz. bunlar mütevatir şeklindeki ifadeler. ayrıca en büyük iddia olan adam öldürme cümesi burda sizinle hemfikir bulunan Esedullahın itirafı ile onaylandı. cezaları gerekiyordu infaz edildiler sözüyle.. benim kanım dondu bu sözüyle cinayetlere meşruiyet kazandırmasına.. şimdi bu durumda başka kanıta gerek var mıdır? itiraf ve iki adil şahit gerekir. bunlar tamamlanmıştır. illa da scanla tarayıp resim asmak ya da videoya çekmek hatta sistemin mahkemelerinden delil sunmak gerekli midir?.

çünkü zaten ufukalpin iddiası sistemle iş birliği yaptıklarıdır. bu durumda sistemden nasıl kanıt sunulabilir?..

ben yazışmaları başından beri kontrol ettim. ilk hakaret esedullahtan geldi. ve bundan sonra aşırılıklar var mı diye ufukalpi izledim. olsaydı müdahale edecektim. ancak onun şu esası aşmadığını gördüm:

"Bu böyle. Bir de kim kendisine verilen eziyetin dengiyle karşılık verir de sonra yine kendisine zulmedilirse, elbette Allah ona yardım eder. Hiç şüphesiz ki Allah çok affedendir, çok bağışlayandır." hacc 60.

bu başlık altında da aynısı oldu. Ufukalp öncelikle hakaret gördü. o da daha azıyla karşılık verdi. bu kez daha fenasını gördü.. biz de onu yasakladık. hatta beni zorlamayın, ilkelerimi bırakırım, nefsime uyarım.. Esedullahın hakaretine karşılık cezasına baktım sıradaki cezası 1 ay uzaklaştırma. bu bana ağır geldi. Çünkü tartışmanın tarafıydı. iki taraf olmazsa hakikat ortaya konmaz. esedullah yasaklanmasın ki gerçekleri görelim dedim ve ufukalpe özelden mesaj attım. şayet özür dilerse biz onun hakaretini silelim ve ceza vermeyelim dedim. o da kabul etti. esedullaha yazdım bunu. dedim eğer davanı anlatmak hakikati ortaya dökmek istiyorsan bu tür küfürlerle kendini attırmamalısın özür dile biz de seni yasaklamayalım dedim.. küfrünü silelim dedim.. ama o daha ağırıyla karşılık verdi.. beni zorlamayın bu sövgü dolu mesajı yayınlarım özelimde duruyor.. ama ilkelerim gereği bunu yapmıyorum şimdilik Rabbim de düşürmesin..

devam edecek inşaAllah..
          En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 00:57.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18945.msg114757#msg114757 date=1294870962]
            çok ilginçç başlık ne zaman açıldı bilmiyorum her defasında yeni açılmış başlıklar linkine tıklarım ama bu başlık çıkmadı ilk kez görüyorum..
            [/quote]

Hım hakikaten çok ilginç! Ben kumi aşkın ismini Bu başlığı okurken kaç defa gözlerimle gördüm...

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18945.msg114759#msg114759 date=1294871991]
            [color=red]devam edecek inşaAllah..
            [/quote]

Eminimki devam edecek bir defa sizinle dialog kurma gafletine düştüm. Konuşma uslubunuzu tanıdım. Eminimki bir defa başladığınızda daha çok devam edecek... Bundan şüphemiz yok...

Eğer ki birine küstah demek hakaret değil diyorsanız demek benim hakaret anlayışımda bir tuhaflık var.

Dediğim gibi sizde laf çok siz devam edin inş... Benim davama çamur atanlara benim sözüm olamaz... Benim size sözüm olmaz... Devam etmeye devam ediniz size kolay gelsin....

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

"Ve ricanıza binaen yazıyorum gereği inşallah yerine getirilir ve inş objektif olunur...

Alıntı: Mehmet UFUKALP tarafından gönderildi.
              Bu küstah hani bir ay ceza almıştı, neler zırvalıyor.

http://www.velayet.com/index.php/top...tml#quickreply

Bu linkteki paylaşım bir kural ihlali ve derhal silinmesi gereken bir yazı değilde nedir? Gerçi güneş balçıkla sıvanmaz elh. Bizim hüznümüz çamur değil. Bu çamur o insanlara değil yönetime ve velayet. com çizgisine atılmıştır. Tepkimiz bu anlayışa mani olunmamasınadır. Yoksa her kes laf söyler bu kervan yol alır bizinillah...Fiemanillah..."

bu, hakaret, özel mesajşlama arasında geçen sürede idi. Ben Esedullaha ceza verdiğimi ilan ettim. Ancak bu cezayı infaz etmedim. çünkü barıştırmak istiyordum. barıştırmak istemek suçsa evet ben suçluyum. Ama bir insan bir sitede yasaklandığı ilan edildikten sonra fırsat bu fırsat deyip bi sürü başlık açıp kopy paste yapabilir mi? bu ahlak mıdır?.. biz adamın ceza almayıp düşüncelerini yazması için olanak yaratmaya çalışıyoruz o bizim mesajımızı cevaplamak yerine yasaklandığını bile bile infaz etmedik diye hazır yazıları kopyalıyor. hem de karşıdaki insana hakaret etmeye devam ederek.. bu nasıl ahlaktır?..

benim aklımdan geçti onun cezasını ilan ettiğim andan itibaren yazdığı tüm mesajlarını silmem gerekir diye.. ama dedim dursunlar fikirdir bunlar paylaşımdır insanlar bir şeyler öğrensinler diye..

burda ufukalp kendine iyi bile sabretti.. çünkü yasaklı biri yazıyor.. bakın biz taraf tutmuyoruz. aynı bir aylık cezayı ufukalp de aldı. ben öyle hatırlıyorum ki onun da cezasını teknik olarak infaz edememiştik. bizi özelden uyardı dedi beni yasakladınız ama ben hala yazabiliyordum diye..

biz bunları görüyoruz şimdi bu ahlak hakkında her iki taraf içn bize bir gösterge oluşturmasın mı? oluşturmayacaksa biz zahire göre hükmetmek zorundayız. Allah bizi hesaba çekmez mi?..

evet burdaki yazı ceza alınması greken bir yazı değildir çünkü ayet gereği meşru müdafaa hakkıdır..

"Tepki verirm muhterem beyza kardeşim. BAKINIZ İLGİLİ LİNKTEKİ MEHMET UFUKALPİN AGIR HAKERET İÇEREN MESAJLARININ İZLERİ ANINDA YOK EDİLDİ?

Neden? Neden ?"

siz Esedullahın anında yok ettiğimiz ve ceza vermediğimiz hakaretlerininde haberdar değil misiniz? yoksa bilerek gizliyor musunuz. editlediğim mesajlar yönetim bölümünde duruyor isteseniz bunları paylaşırım..

"Neden esedullah sadece başlarım ha deidği için agır hakeret diye bir ay ceza aldı? Onunda konu ile alakasız diye slinip yok edilseydi?

Kumi aşk hadi bu mesajımıda ilgisiz bulup silin kardeşim?

bilmiyorsunuz sanırım ve bilmediğinizi de bilmeyip bize iftira atıyorsunuz. bunun için sizi özüre davet ediyorum. Çünkü Esedullah'ın ceza alma nedeni başlarım ha cümlesi değil.. çok daha ağırı biz onlara ceza vermedik. Çünkü yazışmalar devam etsin istiyorduk. Ancak Esedullah'ın hayvan anlamına gelen deyişlerine kadar. editlediklerim duruyor..

evet sizden bu konuda özür bekliyorm!..
              biz hç bir zaman hakikati örtmek için mesaj silmeyiz.. tamamen kişisellik ifadesi mesajları sileriz. silinen mesajlar duruyor istersiniz bağımsız ve güvendiğiniz ilgili yöneticiden (örneğin Mufazzal'den) Esedullahın hangi mesajlarını silmişim Ufukalpin hangi mesajlarını silmişim çıkartır sunarlar size..

ama bu da bir iftiradır.. Allah'a havale ediyorum..

"Beyza kardeşim bu ilk değil! And olsun velayet. com sayfalarını seccad_ diye başlayan şahsıma hakaretle doldursunlar "selam" der geçerim. Ama uğruna canımızı feda ettiğimiz davamıza ve aziz arkadaşlarımıza pervasızca hakaret ediliyorsa ve burda taraf tutuluyorsa tepkisiz kalmam ne mümkün..."

size de davanıza da başka bir üyemize de hakaret ettirmeyiz.. ama batıl davaları da küfürleri de savunursanız bu konuda bizden size arka çıkmanızı beklemeyin. küfüre sessiz kalmamızı mı istersiniz?..

taraf tutma olsaydı kardeşlerimiz de açıklamış yöneticiler ceza almaz, tarafını tuttuğumuzu iddia ettiğiniz kişiye de bir aylık ceza vermezdik.. o garibim ceza aldığında bu velayetin kuralı biz bunları kabul etmiştik dedi. savunanı bile olmadı hiç.. ve cezası süresince bir kere bile sitem etmedi. değil bize iftira atmak..

bu da iki gurup arasındaki ahlak anlayışı demek ki.. hakikatler gün gibi ortada..

sürecek inşaAllah..
              En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 00:53.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Seccâd_ link=topic=18945.msg114762#msg114762 date=1294873069]
                [quote author=Qom_u_aşk link=topic=18945.msg114757#msg114757 date=1294870962]
                çok ilginçç başlık ne zaman açıldı bilmiyorum her defasında yeni açılmış başlıklar linkine tıklarım ama bu başlık çıkmadı ilk kez görüyorum..
                [/quote]

Hım hakikaten çok ilginç! Ben kumi aşkın ismini Bu başlığı okurken kaç defa gözlerimle gördüm...

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18945.msg114759#msg114759 date=1294871991]
                [color=red]devam edecek inşaAllah..
                [/quote]

Eminimki devam edecek bir defa sizinle dialog kurma gafletine düştüm. Konuşma uslubunuzu tanıdım. Eminimki bir defa başladığınızda daha çok devam edecek... Bundan şüphemiz yok...

Eğer ki birine küstah demek hakaret değil diyorsanız demek benim hakaret anlayışımda bir tuhaflık var.

Dediğim gibi sizde laf çok siz devam edin inş... Benim davama çamur atanlara benim sözüm olamaz... Benim size sözüm olmaz... Devam etmeye devam ediniz size kolay gelsin....
                [/quote]

1- bir defa hata yanlış yaptıysam (ki buna inanmıyorum orda da böyle gerçekleri açıklamışımdır) her zaman hata yapacağım anlamına gelmez.

2- yönetimi suçladığınızda sessiz kalmamızı mı istiyorsunuz cevap beklemiyor musunuz yoksa bizi mi yönetimde görmüyorsunuz..

3- isim olarak bana yazdığınız bu iftiralara cevap vermememi mi bekliyordunuz?

4- olayın birinci sorumlu ve uygulayıcısı ben olduğm halde susmamı nasıl beklersiniz. yoksa siz iftiralarınızı atın biz cevapsız kalalım siz buna mı hak diyeceksiniz? tüm hak dedikleriniz böyle mi?..

5- laf çok demek de neyin nesi.. laf bulamamak verilen cevaplarda sessiz kalmak neyin işaretidir?..

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Seccâd_ link=topic=18945.msg114504#msg114504 date=1294770592]
                  Konu kitlendi dellilerde silindi ne güzel...

Peki mehmet ufukalpin hakareti ne olacak Mufazzal? formda silinen mesajları siz görüyorsunuz admn olarak silindi diye ceza da gitti mi?

Ha şunuda söyliyeyim ben esadullahı tanımam bile... SADECE HAKSIZLIĞA TAHAMMÜLÜM ASLA OLMAZ!

Birine "başlarım ha..." ceza getirecek bir aylık ceza ile bir karşılık buluyor küstah zırvalıyorsun ifadeleri silinerek temizleniliyor?

Kumi aşk gardaş; eğer şia adaleti ve ehlibeyt şiarı bu ise bir ömür sünni kalmayı yeğlerim...

Mufazzal ben sizin koyduğunuz kuralları ve silinerek temizlenmeye çalışılanları göz önüne serdim. Bazılarının silgisi büyük olabilir. Ama reelde yada sanalda yazılan her harfin bir nüshası Levhi Mahvuz'ada yazılır. ONLARI SİLMEYE KİMSE MUKTEDİR OLAMAZ...

Bir üyeye ceza diğerinin hakareti benim tepkim ile anında silinerek yok ediliyor?

[/quote]

esedullaha hangi sövgüsünden dolayı ceza aldığı konusunda doğru cevap vermediğiniz ve özür dilemediğiniz sürece burdaki iftiralarınız suçunuzu artırmaktadır. doğruyu yanlış, yanlışı doğru göstererek mi levhi mahfuza güveniyorsunuz?..

konu kaldırıldığında bizim hangi mesajları sildiğimizi neden tespit etmediniz. kaldırılmadan önce konu duruyordu ortada. bize güvenmiyorsanız (ki daha önceden de size güya yanlış yapmışız) bu durumda kendi işinizi kendiniz yapmanız gerekmez miydi?

dediğim gibi eğer kendinize güveniyorsanız ben tüm silinen mesajların çıkartılmasına varım.. buyrun isteyin çıkarsınlar döksünler ortaya..

[quote author=3rdi link=topic=18945.msg114510#msg114510 date=1294771084]
                  evet bende bişiler yazacaktım ama kilitli konu tartışmaya girmemek için samimiyetine güvendiğim kumu aşka özel mesajdan yazacağı. ama bir şey demeden edemeyeceğim bu sanıkların iddianamelerinde bu insanların iranda yani sizin ayetullahlarınızdan (bizimde rehberlerimizdirler) ders aldıkları ordaki inkilaptan etkilenerek bu cemaati kurdukları vardır. Bilmem birşeyler anlatabildim mi?
                  [/quote]

evet kardeşim. bana güvendiğiniz için teşekkürler.. ben de size güvenmekteyim o yüzden bildiğimi size iletmek istedim.. Zaten biz de Ufukalp de hatta mahkeme kayıtları da bir zamanlar bu insanların irandan ders aldıkları ve orayla diyalog halinde oldukları kabul edilmekte.. ancak sonradan bu bağ komuştur. zaten bizim onaylamadıığmız yönleri de bu noktanda itibaren başlamaktadır.. Velayetten kopanın ıslah olmayacağı bu olayda bir kez daha yinelenmiştir. siz şu an bu hareketin velayeti fakihe bağlı olduğunu müctehidleri taklit ettiğini iddia edebiliyor musunuz ya da size göre tutuklanmalardan önce hep bağlılar mıydı?.. ders almak başka o derse sonuna kadar bağlı kalmak başka değil mi?..
                  En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 00:59.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

"Kural gereği o konuyu tümü ile silmeniz gerekirdi... Bu sizin koyduğunuz bir kural!

Ha, kurallarımızı biz koyarız gerektiğinde de kendi kurallarımızı çiğneyecek kadar da esnek davranırız diyorsanız gayri bize sukût düşer...

*** Ayrıca elh bizler edebimizi Ehlibeyt'ten almaya gayret edenleriz, sözlerimizi tartmadan söylemekten beriyiz inş ve de elh...

Rabbe havalesiniz..."

konuyu tümden silme zorunluluğu yok. gerekli yerler silinir. bu konuyu müslümanların zaaf ya da büyük sorunları olarak görüyor ve mutlaka konuşulup tartışılmasını istiyoruz.. bu konunun silinmemesi hatta tersine devam etmesi için elimden geleni de yapacağım.. yoksa konu konuşulmasındn çekinceleriniz mi var diye düşünmeden edemiyorum..

bu kuralları çiğneyecek kadar esnek olmak anlamına gelmez. tersine ceza vermek karşı tarafın hakkı doğduğunda bize borçtur vaciptir. Peki sövgü iftira yoksa delillerle ispatlanıyorsa, sövgüler kişisel mesajlar siliniyorsa bu durumda konuyu kaldırmanın gereği neden?. birileri rahatsız oluyor diye mi?..

hakaretlerse rahatsızlığınız biz de bunun gereğiini yaptığımızı söyledik..

bakın siz konuşma hakkına sahipsiniz hangi mesajınızı sildik? ne zaman konuşma hakkınızı elinizden aldık? ne zaman birisi yazdığınız konunun tümden kaldırılmasını talep etti?..

"Sayın Mufazzal, mikdat bin esved,mirzehan ve diğer yönetimdekiler...

velayet.com en büyük şia sitesi hakkındaki hüsnü zanımı muhafaza edebilmem için bana yardım ediniz inş!..."

bu bölümde ismimi zikretmediğiniz için cevap yazma hakkını kendimde bulmuyorum. site içn güven konusunda şunu diyeceğim.. mesajınızın devamında yaptığınız teklif çok hoşuma gitti.

burdan çağrıda bulunuyorum: Mufazzal kardeşim bu yazışmaya hemen başlayın. size anlatsın sn _Seccâd biz de istifade edelim. ve bu başlığa ikiniz dışında kimseyi karıştırmayalım.. bunu dört gözle bekleyeceğim..
                    En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 01:00.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Tüm admnler gelip burayı okuyor ve bu duruma seyirci kalıyor! Anlamış değilim!

Sessiz kalan admnler kendi yazdıkları form kurallarını bir gözden geçirsinler inş.

tüm adminler girmiş ama işlemleri yürüten bendim.. onlar keşke bana bu başlığı haberdar etselerdi.. sanırım benim müdahalemi gördükten sonra, böyle bir kavgaya girmek istemediler.

[quote author=hatt-ı imam link=topic=18945.msg114575#msg114575 date=1294822583]
                      mehmet abinin bu sitede güneydoğuda yaşananlarla ilgili yeterli genişlikte ve delilleriyle yazdığı uzunca bir yazı vardı. siteye üye olmadan önce okumuştum. delil isteyenler oraya baksın.

ayrıca bizler atıp tutmuyor, iftiraya başvurmuyoruz. yapılanların bizzatihi şahidi olmuş insanlarız. o dönemleri ve buralarda yaşanaları çok iyi biliyoruz. tekrar aynı oyunun oynanması ihtimaline karşı sadece uyarılarımızı yapıyoruz.
                      [/quote]

buna link vermeniz mümkün müdür? birbiriyle bağlantılı konuların içinde bu bağlantıyı sağlayan köprü görevi gören linklerin bulunması okurlarımız için çok faydalı olacaktır...

"Bu başlığı sayın yönetim mensuplarına açtım. Muhattabım onlardır. Yönetimdekiler dışındakileri muhattap olarak kabul edip ağyarın yazdıklarına söz hakkımı kullanma gereği duymayacağım...."

o halde sadece konunun işletilmesi yani ceza verip vermeme ile sınırlı tutmanız gerekmez mi mesajları? içeriğe girerseniz ki öyle yapmışsınız bu durumda karşı tarafa da cevap hakkı doğmaz mı? eğer yöneticilere diyorsanız bu durumda:

1- bunu başlıkta belirtmeniz gerekirdi.

2- içerikte yönetim dışındakilere cevap hakkı doğacak ifadelerden kaçınmanız gerekirdi.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Seccâd_ link=topic=18945.msg114749#msg114749 date=1294869338]
                        Sayın Mufazzal biliyorsunuzki benim formdaki sebatımın dayanağı sizsiniz...

Ve ben size dedim ki sadece siz ve ben olalım konu kitli olsun. Konuşabileceğim her şeyi konuşacağım elbetteki konuşamıyacaklarımda olur. Ama sizin tüm sorularınıza tatminkar ve delilleri ile yanıt vereceğimi söyledim. Tek ricam vardı oda konuşma ahlakını bilmeyen seviyeyi düşüren bir kısım insanların benimle aynı sayfada olmamasıydı siz bunu yapamam dediniz konu kapandı. Sadece biz açalım dedim siz bunu red ettiniz. Ayrıca madem konuşuyoruz her şeyi konuşalım... Sizde bana anlattığınız sır ve gizemli şahısları bana söylemediniz... Benden benim bildiklerim gerçeği dahi saklamaya yeltendiniz.

Eşime gelince dün buraya üye olmak ve sizle konuşmak istedi. Formun ahvalini görünce eyvahlar şiilerimizin ahvaline ben bu sayfaların bir parçası olamam...

Konuşacak muhattap bulamam burda dedi. (sizi tenzihen) üyelikten vazgeçti... Tlfnda ne anlatılır Mufazzal size dedim nasipse bir gün misafiriniz olacağız yüzyüze konuşacağız. Samimiyetinize inanıyorum... Arada güven sorunumuz olsaydı sizi yüreğimize katmazdık... Mailleriniz okunmamışda olabilir. Size dedim derneğe gidin bizzat oturun bir çay için... Tanışın... Maille yada tlfna yanıt vermeyebilirler. bu normal... Zira sizi tanımıyorlar.

Görmüyormusunuz ALLAH aşkına önyargı hakaret, argo, iftira mesnetsiz söylemler havada uçuşuyor... Vallahi bu sitede çamur atmadan, laf ebeliği yapmadan, önyargı duvarlarını yıkan bir üye olsa ben onunla muhattap olurdum. Lakin Mufazzalben bu formda sizden başka yek cümle kurmaya değer biri göremiyorum bu mevzulara müdahil olan zatlar içinde ...

Suskun kalanlara bir sözüm yok bilemem... Sözüm velayet.com u çamurları ile kirletenleredir. Vallahi eşim dedi "ben atılan iftiralara üzülmüyorum beni üzen şialarımızın ahvali..."

Ben size benim söyleyeceğim her şeyin linkini verdim. 3rdi nin verdiği link ve daha bir çoğunu size vermiştim. Siz kaybettiniz. BUNLARI OKUYUN AKLINIZA TAKILANLARI SORUN DEDİM SİZ BU MEVZUDA BANA GERİ DÖNMEDİNİZ

Bu rezalete dur demiyenleri vicdanlarına, vicdanlarınıda DİN GÜNÜNÜZ SAHİBİ'ne havale ediyorum...

İltimasi dua...

[/quote]

bu mesaja muhatap oluşum, yönetiminde bulunduğum site hakkında atılan iftiralar ya da yapılan iftiralardır.

ayrıntılı cevabı yukardakilerden sonra gereksiz görüyorum.. ama Mufazzaldan böyle bir yazışma teklifini niye kabul etmediğini açıklamasını rica ediyorum.. ve bu kararını yeniden gözden geçirmesini talep ediyorum..

diğer yandan kimsenin tercihlerine karışacak değiliz sadece saygı duyarız.. ancak sitenin kötülenmesi konusunda hatırlatma yapmak gerekir ki zihinler yanılmasın:

site herkese açık. burası her ne kadar Ehlibeytin savunulduğu bir yer de olsa burada her tür insan var. Şiilerimizin durumu da diğerlerinin durumu da gerçek hayatta ortadadır. Hadislerde şiilerimizin eleştirilen durumları da ortadadır. şimdi burası hayattan çok mu farklı. Dışarda olup da burda olmayan ne var?

dışarda iftiralar kabalıklar, ya da hakikatler yok mu? burda bu hakikatlere daha sık rastlıyoruz. Dışarda kötülükleri gördüğümüzde kendimizi ne kadar tecrit edebiliyoruz. Hangi imamlarımız ya da Peygamberlerimiz kötü ortamlarda kayıtsız kaldılar? her ortamda iyiliği emr kötülüğü nehyle memur değil miyiz..

bu anlamda insanların dışarda kalmaları kendi tercihleri ise, iyiliği yayma ve kötülüğü engelleme konusunda bize yardım edin yönetime gelin birlikte bunu sürdürelim teklifimize kayıtsız kalınmakta. (sadece bir kişi hakkında demiyorum ben de çok kişiye teklif ettim bizi eleştirenlere gelin bize yardımcı olun dedm ama gelen yok) eleştiri çok ..

iş çok

ama yeterince yönetici yok..

eğer bu görevi bizden daha iyi sürdürecek varsa ben bu an itibariyle yerimi hemen ona terk etmeye hazırım bu da açık ilandır..

ama bize yardımcı olmayanların eleştireceği eksikliklerin olması, her işe yetişemememizden doğacak sıkıntılar için hepinizden özür dilerim..
                        En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 01:01.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

sayın üyelerimizden bir ricam daha..

bu ve diğer başlıklar ortada duruyor.. biz yönetimin her şekilde eleştirilmesini istiyoruz. ve bunlara fırsat veriyoruz. eleştirilere teşekkür bile ederiz.. bunları kaldırmamamız bizi eleştirenlerin: "işinize gelmeyenleri siliyorsunuz" şeklindeki suçlamalarının asılsız iftiralar olduğuna da bir kanıt oluşturmaz mı?..

bizce oluşturur.. Elhamdülillah ki velayet.com her şeye rağmen işte bu yüzden kalitelidir.. eleştiriye açık olduğu için..

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Seccâd_ link=topic=18945.msg114487#msg114487 date=1294762866]
                            Tepki verirm muhterem beyza kardeşim. BAKINIZ İLGİLİ LİNKTEKİ MEHMET UFUKALPİN AGIR HAKERET İÇEREN MESAJLARININ İZLERİ ANINDA YOK EDİLDİ?

[/quote]

seccâd kardeş;

Bu forumda MEHMET UFUKALP dendimi akan sular durur...Boşuna nefesinizi tüketmeyin..TARAF ve YANLI tutumlar her zaman mevcut olduğu gibi bundan sonrada olacaktır..

MEHMET UFUKALP'in edepli gibi dörünen mesajlarının altında aslında hep hakeret mevcuttur..Hatta önceden kişiler yazdıkları mesajları kendileri silebiliyorlardı şimdi bu durum yok galiba...MEHMET UFUKALP yönetimden insanlar yokken karşısındaki insana ağır hakeretlerde bulunur karşısındaki insanın okuduğuna emin olduktan sonra mesajlarını kaldırırdı eğerki karşısındaki insan yazdığı mesajı alıntı yaparak cevaplamış ise ne ala yoksa ortada bir belirti bulunmazdı...Yani yazdığı mesajın arkasında durabilecek kadar yürekli olmayan insan..hem yazıyor hemde korkuyor siliyor...karşısındaki insan ise mesajlarını silmeme yürekliliğini gösterebiliyordu..fakat yönetimden insanlar geliyorlar karşısında yazan kişinin cevaplarını siliyor ***EDİT*** yazısı koyuyorlardı..Sonra aaaaa birde bakmışsınız yasaklanmışsınız..ne bir açıklama ne bir izahat?? sonradan bakarsınız o ***EDİT*** den başka hiç bir şey yazılmayan cevabınızda ***UYARI ALDINIZ**gibi bir ibare görürdünüz..Yasaklanma izahatı yine yok!!!Tabi bu arada siz MEHMET UFUKALP'in cevaplarını alıntı yaparak cevaplamış iseniz onlarıda bir güzel temzilerlerdi'ki ortada onu suçlayacak bir mesele bulunmasın...
                            Tabi bu arada sitenin özel mesaj kısmından MEHMET UFUKALP özel mesaj atar sanki ne olacağını ve hangi uygulamaya maruz kalacağınızı biliyormuş gibi**devam edersen senin açından iyi olmaz sonun kötü olacak bak!*** diyerek tehdit bile ederdi....

Bakın bir örnek nakledeyim...MUFAZZAL mesajını editlemiş ama EDİT kısmının yanında bulunan bu lafları hakaretten saymamış ve editlememiş...Ama bu lafları başkası yazmış olsaydı mutlaka HAKARET olarak kayda tutulurdu....bu sadece silinmeyen bir örnek bunun gibi daha niceleri mevcut idi..

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=9164.msg74743#msg74743 date=1268223840]
                            ...EDİT... kalın karneynli bakar.

bakar oğlu bakar.

[/quote]

Şimdi bu kelimler hakaret değilmidir? hatta burada dikkatli algılarsanız **bakar oğlu bakar** denilmekle ölmüş babama bile hakaret edilmiştir..

Bu forumda kuranı defalarca hatim eylemiş ve sadece KURAN AYETLERİ ile cevap veren çok değerli insanlar bile bu MEHMET UFUKALP denilen şahsiyet yüzünden bu forumdan uzaklaştırılmıştır.

Bu yapılanlar elbette biryerlere nakış nakış işlenmiştir ilahi adalet ile hesaplaşma mutlak olacaktır...Yapanlar, sebep olanlar, yardımcı ve ortak olanlar mutlaka ektiklerini biçeceklerdir..!!!

En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 01:02.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

"seccâd kardeş;
                              Bu forumda MEHMET UFUKALP dendimi akan sular durur...Boşuna nefesinizi tüketmeyin..TARAF ve YANLI tutumlar her zaman mevcut olduğu gibi bundan sonrada olacaktır.."

Renkler piri Salih kardeşim,

keşke sizi sevdiğimiz alanda kalıp sitemizi renklendirmeye devam etseydiniz. bu bir sitemdir sadece yoksa hangi üyenin nerede duracağını elbette kendi vicdani ve ilgi alanı belirler iradesi belirler. samimiyetime binaen şahsi naz sınırlarında söylüyorum..

Eğer Ufukalp için akan sular dursaydı Ufukalp burda çok daha sert yazardı. onu durduran sitede kalıp bir şeyler yazma arzusudur. çünkü davasını anlatmak istiyor. kendini bununla sorumlu hissediyor. ve biliyor ki şu an çok sayıda ceza almıştır.

Soruyorum kardeşim eğer akan sular dursaydı bu kadar cezayı niçin verdik? bunu bir açıklayabilir misiniz?.. sitede bu kadar puan alan bir insanı okunan bu insanı siz yönetimde olsanız yaka paça hemen dışarı mı atardınız?

"MEHMET UFUKALP'in edepli gibi dörünen mesajlarının altında aslında hep hakeret mevcuttur..Hatta önceden kişiler yazdıkları mesajları kendileri silebiliyorlardı şimdi bu durum yok galiba...MEHMET UFUKALP yönetimden insanlar yokken karşısındaki insana ağır hakeretlerde bulunur karşısındaki insanın okuduğuna emin olduktan sonra mesajlarını kaldırırdı eğerki karşısındaki insan yazdığı mesajı alıntı yaparak cevaplamış ise ne ala yoksa ortada bir belirti bulunmazdı...Yani yazdığı mesajın arkasında durabilecek kadar yürekli olmayan insan..hem yazıyor hemde korkuyor siliyor...karşısındaki insan ise mesajlarını silmeme yürekliliğini gösterebiliyordu.."

korkudan mı yoksa aklı başına gelip öfkesi geçince gerçeği gördüğünden mi bunu iyi ayırt ettiğinizden emin misiniz.. ben değilim.. o yüzden son halini esas almak zorundayım..

eğer siz böyle düşünüyorsanız o zaman hemen anında alıntı yapar onun değiştirmesine fırsat vermezsiniz.. yok eğer iyice kararını versin değiştirme hakkı olsun 20 dk bekleyeyim derseniz bu sizn yıkıcı değil yapıcı olduğunuzu da kanıtlar.. Ödülü de olur..

mesaj değiştirme süresi üyeler için 20 dk. yani yirmi dakika içinde yazdığınızı istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. bunu makul ve gerekli süre olarak görmekteyiz. Çünkü burda canlı yayından yazıyoruz. yazdıklarımızı sayfada görme imkanımız olmuyor olsa da insan forumun içinde bunu şöyle bir okumadıkça iyi anlayamıyor.. ben mesela çoğu zaman yazdığım gibi hiç kontrol etmeden gönderirim vaktim yoksa çoğu zaman yayınlanan sayfada bile okumam.. bu yüzden bir çok yazım yanlışları hala durur mesajlarımda.. Allah'tan diliyorum ki çok özel kelimelerde yazım yanlış yapmayayım..

"fakat yönetimden insanlar geliyorlar karşısında yazan kişinin cevaplarını siliyor ***EDİT*** yazısı koyuyorlardı..Sonra aaaaa birde bakmışsınız yasaklanmışsınız..ne bir açıklama ne bir izahat?? sonradan bakarsınız o ***EDİT*** den başka hiç bir şey yazılmayan cevabınızda ***UYARI ALDINIZ**gibi bir ibare görürdünüz..
                              yönetim tabi ki yasak kelimeleri silecek silmeli.. çünkü bu site kurallarnda var. editlenir diye.. ha delillerin kaybolmasını istemiyorsanız site sayfası editlenmeden kayda alır gerektiğinde gösterirsiniz şayet site yönetimine güvenmioyrsanız. Ama eğer her tür üyenin girip kontrol edilmeden siteye yazdıklarının yansıdığı bu sitede edit yapmayın küfürler sövgüler dursun orda diyorsanız biz bunu yapamayız kusura bakmayın.. Bu ne kişilik haklarına sığar ne de Ehlibeyt mesajı gibi kutsal bir davanın anlatıldığı burada bize yakışır..

uyarı verdiğimizde linki ve uyarı nedenini genelde yazıyoruz. bu konuda eğer yazılmamışsa bu yönetici arkadaşlarımızın vakit sıkıntısı ile ilgilidir her hangi bir ayrımcılık olduğundan değil.. Ve zaten üye neler yazdığını çok iyi biliyor kusura bakmayın ama üye ne için ceza aldıını bilir..

"Yasaklanma izahatı yine yok!!!Tabi bu arada siz MEHMET UFUKALP'in cevaplarını alıntı yaparak cevaplamış iseniz onlarıda bir güzel temzilerlerdi'ki ortada onu suçlayacak bir mesele bulunmasın...

Siz bu üyeyle sorun yaşadığınızdan hep ondan örnek veriyorsunuz oysa bizde bir ayırım yok. Eğer bir suça ceza verildi ve editlendi ise ondan alıntı yapılan yerin de etitlenmemesi neden? orası da editlenmeyecekse hakaret edenin yazısını editlemenin ne anlamı var?.. Bu aynı zamanda hakarete uğrayan üyenin de haklarını ve kişilik onurunu korumak içindir..

"Tabi bu arada sitenin özel mesaj kısmından MEHMET UFUKALP özel mesaj atar sanki ne olacağını ve hangi uygulamaya maruz kalacağınızı biliyormuş gibi**devam edersen senin açından iyi olmaz sonun kötü olacak bak!*** diyerek tehdit bile ederdi....

özel mesajların genelde konu edinilmesi ve açıklanmasını doğru bulmuyorum.. kendim de bunu yaptım ama darda kaldığımı ve kendime saldırıldığı içindir.. kendimi savunma amaçlı yaptım. ve içeriğinini de paylaşmadan genel olarak söz ettim. Hiç etmeseydim daha iyiydi diyorum şimdi ama insan her zaman hassas olamıyor..

"Bakın bir örnek nakledeyim...MUFAZZAL mesajını editlemiş ama EDİT kısmının yanında bulunan bu lafları hakaretten saymamış ve editlememiş...Ama bu lafları başkası yazmış olsaydı mutlaka HAKARET olarak kayda tutulurdu....bu sadece silinmeyen bir örnek bunun gibi daha niceleri mevcut idi..

konuyu Mufazzal kardeşim açıklayacaktır. ama bahsettiğiniz yerdeki kelimeler arapça. herkes de arapça bilmeyebilir. bu yüzden ben gittim oraya ve gereken editi bu gün yaptım.. geçmiş soğumuş bir konuda Ufukalple helalleşmeniz daha iyi olur diye ceza vermeyi doğru görmedim..

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=9164.msg74743#msg74743 date=1268223840]
                              ...EDİT... edit...
                              edit...

[/quote]

Şimdi bu kelimler hakaret değilmidir? hatta burada dikkatli algılarsanız **bakar oğlu bakar** denilmekle ölmüş babama bile hakaret edilmiştir..

Bu forumda kuranı defalarca hatim eylemiş ve sadece KURAN AYETLERİ ile cevap veren çok değerli insanlar bile bu MEHMET UFUKALP denilen şahsiyet yüzünden bu forumdan uzaklaştırılmıştır.

kimler bunları merak ettim.. Bu forumda kimse kimse sebebiyle uzaklaştırılmaz sitenin kuralları bellidir açıktır. Hakaret edenler cezasını alır..

Bu yapılanlar elbette biryerlere nakış nakış işlenmiştir ilahi adalet ile hesaplaşma mutlak olacaktır...Yapanlar, sebep olanlar, yardımcı ve ortak olanlar mutlaka ektiklerini biçeceklerdir..!!!

amenna.. Rabbimiz hatalarımız varsa bizi affetsin. sizin varsa sizi de affetsin..
                              En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 00:55.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Seccâd_ link=topic=18945.msg114749#msg114749 date=1294869338]
                                Size dedim derneğe gidin bizzat oturun bir çay için... Tanışın... Maille yada tlfna yanıt vermeyebilirler. bu normal... Zira sizi tanımıyorlar.[/quote]

Bu konularla ilgili Her iki tarafında kabul etmediğim, edemediğim bir çok düşünce ve sözleri mevcut. Kabul ettiklerimde var. Bu gün Doğubeyazıta derneğe gideceğim.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...