Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uzun Yazılar Konusunda Bir Rica

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Uzun Yazılar Konusunda Bir Rica

Formumuza yazılarıyla destek olan değerli kardeşlerimizden bir ricam olacak.

Değerli kardeşlerim,çok güzel ve faydalı bilgileri bizlerle paylaşıyorsunuz.Bu konudaki duyarlılığınızdan dolayı Rabbim sizlerden razı olsun.

Benim siz değerli kardeşlerimizden ricam şudur;

Çok uzun yazıların okunması biraz sıkıcı olabilir.Bu nedenle paylaşımımız çok uzunsa eğer bunu parça parça yazabilirmisiniz? Böylece hem okuyucu için okumak daha kolay olur hem de açılan başlık 2-3 günde bir güncellenmiş olur.

Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Ynt: Uzun Yazılar Konusunda Bir Rica

süper fikir...
    "var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Yorum

[quote author=Thales link=topic=750.msg8831#msg8831 date=1236021343]
      süper fikir...
      [/quote]

desteğin içn teşekkür kardeş

lakin gördüğüm bu ricamın pek dikkate alınmadığı yönünde.
      Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

belki gözden kaçırmışlardır ricanı, görünce yaparlar inşallah...
        sevgiyle kardeşim...
        "var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Yorum

[quote author=mescid-i_aksa link=topic=750.msg2665#msg2665 date=1233221466]

Çok uzun yazıların okunması biraz sıkıcı olabilir.Bu nedenle paylaşımımız çok uzunsa eğer bunu parça parça yazabilirmisiniz? Böylece hem okuyucu için okumak daha kolay olur hem de açılan başlık 2-3 günde bir güncellenmiş olur.

[/quote]

kesinlikle doğru bir tesbit...
          teşekkürler mescid-i_aksa

Kullarıma, sözün en güzel olanını söylemelerini söyle. Çünkü şeytan aralarını açıp bozmaktadır. Şüphesiz şeytan insanın açıkça bir düşmanıdır.(İsra-53)

Yorum

[quote author=adem_toprak link=topic=750.msg8855#msg8855 date=1236027867]

[/quote]

[/quote]

Yorum

katiliyorum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=adem_toprak link=topic=750.msg8855#msg8855 date=1236027867]

[/quote]

[/quote]

duyarlılığınız için ben teşekkür ederim

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=750.msg8972#msg8972 date=1236087780]
                  katiliyorum
                  [/quote]
                  Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                  İmam Ali (a.s)

Yorum

güzel bir fikir. tesekkürler...
                    Yıka ruhumu merhamet lütfuyla

Bula nurlara gözlerimi n’olur

Çevir basiret çölümü aydınlıklara

Yorum

inşallah artık dikkat edeceğim

gerçi pek uzun yazılar eklemiyordum

sadece kütüphane bölümünde vardı artık oraya da eklediğim zaman kısa kısa cevap olarak eklerim inşallah

teşekkürler
                      Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

uzun yazı ne kadar uzun yazı mesela
                        bu göreceli bir kavram keşke kategorilere alışmış beynimiz için bir miktar söyleseydiniz. Ama sanırım okuyucuyu sıkmayacak kadar uzun yazı demek istediniz çünkü asıl gerekçe okuru sıkmak. o halde çook güzel yazarsak bu kısıtlayama gitmeye gerek yoktur sanırım. Ama bu istek olumsuz da değil şahsen bir ekranda bitmeyen dipsiz yazıları okumaya bile başlamadan çoğu kez atlıyorum. tabi okundu sayarak Bunlar bir de ilmi araştırma yazıları için de geçerli mi. Konu baya kapalı yazılmış. Neyse daha fazla uzatmayayım

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=750.msg14298#msg14298 date=1238864874]
                          uzun yazı ne kadar uzun yazı mesela
                          bu göreceli bir kavram keşke kategorilere alışmış beynimiz için bir miktar söyleseydiniz. Ama sanırım okuyucuyu sıkmayacak kadar uzun yazı demek istediniz çünkü asıl gerekçe okuru sıkmak. o halde çook güzel yazarsak bu kısıtlayama gitmeye gerek yoktur sanırım. Ama bu istek olumsuz da değil şahsen bir ekranda bitmeyen dipsiz yazıları okumaya bile başlamadan çoğu kez atlıyorum. tabi okundu sayarak Bunlar bir de ilmi araştırma yazıları için de geçerli mi. Konu baya kapalı yazılmış. Neyse daha fazla uzatmayayım

[/quote]

ehlibeytin izinde kardeşim uzun yazılardan kastımız sizin sitede paylaştığınız tarzda yazılar değil,
                          bazen word belgesi ile 30-40 sayfa yazılar bir seferde foruma yapıştırılıyor burada bahsedilen bunlardır,
                          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                          İmam Ali (a.s)

Yorum

anladım tesekkürler demek şianın söyleyecek çok şeyi var elhamdülillah
                            site çok fayfalı ve büyük bir işlev görüyor kuran ve işletenlerden Allah razı olsun ecirlerini bol bol versin.
                            ancak siteden insanların çoğu habersiz yoksa bu işlevinden kat kat fazlasını yapar mesela tanıtım yapsak reklam yapsak duyursak?

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=750.msg14605#msg14605 date=1238960301]
                              anladım tesekkürler demek şianın söyleyecek çok şeyi var elhamdülillah
                              site çok fayfalı ve büyük bir işlev görüyor kuran ve işletenlerden Allah razı olsun ecirlerini bol bol versin.
                              ancak siteden insanların çoğu habersiz yoksa bu işlevinden kat kat fazlasını yapar mesela tanıtım yapsak reklam yapsak duyursak?

[/quote]

EHLİBEYTİN İZİNDE KARDEŞİM YADA ABİM YAŞINIZI BİLMİYORUM,AMA İLMİNİZİ HÜRMETİM SONSUZ,
                              SİTEYE GELDİĞİNİZ GÜNDEN BERİ SİTENİN MAŞALLAH HAVASI DEĞİŞTİ,YAZILARINIZI ZEVKLE VE HEYECANLA OKUMAKTAYIM,
                              GELİŞİNİZ VE SİTEDE OLUŞUNUZ BU SİTE İÇİN BİR KAZANÇTIR.
                              REKLAM VE TANITIM KONUSUNA DEĞİNMİŞSİNİZ BENCEDE ÇOK HAKLISINIZ,BENDE BU SİTENİN ÇOK DAHA İYİ TANITILMASI VE BİR ÇOK KİŞİYE ULAŞTIRILMASI TARAFTARIYIM,VE BİR ÇOK ARKADAŞIMA BU SİTEYİ TAVSİYE ETTİM,İNŞALLAH SİZDE BU SİTENİN TANITIMI KONUSUNDA ÇABA SARFEDERSENİZ SONUÇ ALINACAKTIR.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...