Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

nasıl şii olduk / 43- Kerbubela

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: nasıl şii olduk

[quote author=HiLaLNuR link=topic=9679.msg62061#msg62061 date=1258667363]
    Benim rüyam hicde komik bir rüya degildi,komik oldugunu nerden cikariyorsun?
    [/quote]

Yukardaki ifadenizden kendi rüyanızdan bahsetmediğiniz düşüncesi bende hasıl oldu. Bilemiyorum yanılıyor muyum? Gerçekten bir rüya gördüğünüzden bahsediyorsanız o zaman durum değişir....

Yorum

Saat ilerledikce söylediklerimizde anlasilmaz oluyor herhalde.Ben son yazdiginizdan birsey anlamadim.Hatta maliki esterin cevabina binaen yazdigim yanitin altindaki mesajinizi bile tam anlamis degilim.

Gerçekten bir rüya gördüğünüzden bahsediyorsanız o zaman durum değişir....
      Yalan yazmadim.
      Allah Bize Yeter!
      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=kerbubela link=topic=9679.msg62035#msg62035 date=1258655769]
        NOT...BAHSETTİĞİM NİĞDELİ KARDEŞ KEVSER 51 KARDEŞTİR
        [/quote]

Ekrem kardeşe benden selam söyleyin inş abi. Dualarımızda olduğunu belirtin inş.

Bu arada dönüş hikayenizi ilgi ile takip etmekteyim. Allah razı olsun.

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=9679.msg61992#msg61992 date=1258614879]
          hoşgeldiniz değerli kardeşim
          ilgiyle takip edeceğiz inşaallah
          [/quote]
          vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
          [center]

Yorum

selamunaleykum
            ne güzel bir rüya ne güzel bir ihsan
            imam humeyni gibi büyük bir alime imamlık yapmak
            sır dolu çağrı dolu bir rüyaymış gerçekten
            bu arada rüyada alim görmek hayra duaların kabulüne ilme işarettir(daha önce bir alimimiz söylemişti kendi yorumum değildir)
            "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

hamd olsun allaha bize nimetini verdi için. selam olsun allahınazizi mukaddsesi resul MUHAMMEDE saa. ve onun nur abidesi tertemiz ehli beytine.
              BİRAZgeç ama sizlere ehli sünnette nasıl namaza başladığımdan bahsedeyim.
              bir gün askerdeyim yatarken allah beni niye yarattı diye düşündüm.
              Yaratılışın gayesi yemek içmekse bunu hayvanlar daha iyi yapıyordu.
              çünkü yemek için çalışmak zorunda değildi.
              Yaratılşın gayesi şehveti duyguları gidermekse. Yine bunu en iyi ve rahat hayvanlar yapıyordu.
              öyleyse benim yaratılışımın çok farklı bir gayesi vardı.
              vakit yatsı namazı vaktıydi yerimden fırladım namaz kılmaya gittim. sabah başlarım demedim ö anda karar verdim.
              ilk namazımdı kıldım ilk duam şu oldu.
              YA RABBİ BENDEN DÜNYA SEVGİSİNİ KALDIR DEDİM.
              YA RABBİ SEN YA ALİMMİŞİN BANA İLİM VER DEDİM.
              YA RABBİ BENİ HİDAYETTTEN AYIRMA DEDİM.
              Duam böyle olmuştu zaten kitap okumayı severdim. Ondan sonra her ne okudumsa en azından üçte ikisini ezberliyordum. YA RABBİ hayatım ALLAHIN emirlerine taban tabana zıttı. Ama artık öyle bir yola adım atmışdımki hidayet ve nurdu [tabiki ehli beyti tanımadan]

adının tebliğ olduğunu bilmeden orda asker arkadaşlaranamaz kılmalarını öğütlüyordum.

o günlerde benim için çok büyük siz canlar için küçük olan bir olayı anlatayım.

bizim tabur komutanı ateistti binbaşı denetleme vardı o günlerde 200 metre atış vardı ben birinci yola yatmışdım başımda ast subaydan binbaşıya kadar bütün rütbeliler vardı.
              askerliği yapanlar bilir.
              herkes ben şöyle vururum diye öğünürken ben dua ettim ya rabbi bu atışda başarı sağlarsam senin şanını öğeceğim diye.atiş başladı attığımilk mermi 100 metreye düşdü 2. atış hedefin altına 3 atış hedefin üstünden gitti. kalan 2 mermi hedefe değdi.
              bütün rütbeliler bana kızıyordu bu ne rezil atış dıye.
              hedef başına vardık mermilerin 5 de hedefdeydi bin başı bağırıp çağırıyordu olmaz böyle şey diye
              bende varıp dedimki komutanım o öyle bir ALLAHki değeni değdirmez değmeyeni değdirir onun işine karışılmaz.
              bin başı şaşırıp kaldı bende ALLAHIN şanını övdüm diye gidip şükür namazı kıldım bu olayı gören küfürbaz bir ast subay vardı benden öyle korkuyorduki beni görünce ramazan kardeşim diyordu.
              ALLAHA HAMD OLSUN,
              ASKERDEN GELDİM evde hanım ve abimin hanımı hariç kimse namaz kılmıyordu sanki uzaydan gelmişdim her şey garibti askerde babam 20 bin lira gönderiyordu 6 binliraya 30 paket sigara alıp gersine kitap roman alıp okuyordum . ahmet günbay yıldızın romanı hekim oğlu ismailin kitaplarını okuyordum.
              eve geldiğimin 3 cü günü babamla kavgaya başladık yeni bir dinmi getirdin diye. devamı dahasonra inş. selam.selam 14 masum dostlarına.

Yorum

a.s verahmewtullah

maşAllah Barek Allah ne mutlu size ben çok imreniyorum şialığı sonradan ama tam anlamıyla tanıyıp yaşayanlara sizin aşkınızı şevkinizi öylesine kıskanıyorum ki Rabbim diyorum banada bu mübarekler gibi aşk ver şevk verki senin yolunda yapacaklarımı layıkıyla yerine getirebileyim :'( :'( :'(

MaşAllah rüyanızda ne güzel miş böyle rütbenizin ne kadar yüce olduğunu gösterir ne mutlu size istediniz Rabbim nasip buyurdu dunızda bizim içinde isteyin inşAllah Rabbim nasip buyuracaktır

Rabbim ilminizi ve imanınızı artırsın inşAllah

iltiması dua

"İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

bir çoğu gibi siz de babanızla kavga etmişsiniz...

evt kıskanılacak kadar güzel rüya..

Yorum

selam ve dua ile.
                    babamla kavgamız tam bir yıl sürdü her gün beni evden kovdu.
                    bende inatla gitmedim usulüne uygun ona islamı anlattımbu arada tek oda olan evimde çocuklara kuran öğretiyordum.
                    allah razı olsun ben kuran okuturken hanımım eski model dolmuşum vardı onun içinde oturur sohbetimin bitmesini beklerdi bende onun emeği çoktur rabbim mukafatını versin inş. verdide onuda nuhun gemisine bindirdi.
                    bu arada artık babam amcalarım ve bütün akrabalarım allahın hidayeti ile namaza başladılar elhamdulillah.
                    daha sonra ikinci savaş bşlıyor.

EHLİ BEYT SAVAŞI
                    İMAM HUMEYNİYİ ARAŞTIRIRKEN.
                    rüyamda gördüğüm azametli insan . MEVLA EMİREL MÜ,MİNİN ALİ İBNİ EBU TALİPDİ imamın bir resmi elime geçmişdi ortada gezen resimlere benziyordu biraz farklı idi ama rüyamda gördüğümün aynısı idi.
                    kendim putlarımı devirme zamanı gelmişdi sahihi buharideki yanlışları görmeye başlamıştım.

resule atılan iftiralar üstü örtülen ehli beyt.
                    müslümü okudum aynı ömer resule din öğretiyor ebu hureyre musa as. çıplak koşturuyor.
                    artık okuyordum okudukça ufkum açılıyordu.
                    bu arada imamı sevenler bile bir şey bilmiyorduki onlara bir şey sorayım
                    artık ehli beyte uymanın farz olduğunu anlamaya başlıyordum.
                    o zamanlar internet nerde bir siteye giriyimde araştırayım varsada bende yok. elime zorla geçen rahmetli imamın vefat vidosu vardıonu izliyordum kendime diyordumki işte resul varisi tıbkı peygamber kopyası işte allahı yüce azizi ben bilmiyom tabi imam vefat etmiş rehber hameney ağam olmuş bense söz verip imam humeyniye biat etmişim. elime geçir diğim tenzuhul mesaille amel etmeye çalışıyom.

anladığım kadarı ile bu arada tanidığım arkadaşlara devrim ve imamı anlatmaya çalışıyorum işte asıl kavgam yeni başlıyordu tekdim allahdan gayri hiç bir dayanağım yoktu.
                    mosumları tam tanımıyordum onların manevi yüce hallerini bilmiyordum. devamı sonra inş. selam

Yorum

Ramazan ülker ve anlattığınız isimler bana hiç yabancı değil

ama emin değilim. siz muzaffer ekelerle birlikte miydiniz?

Yorum

Kerbubela kardesim !
                        hikayeniz özellikle ruya kismi gözlerimi yasartti.Ne mutlu size.Selam hidayete tabi olanlarin üzerine olsun.

Yorum

biismihi teala selam olsun allahın azizlerine.

bu arada şunu belirteyim

İMAM HUMEYNİ benim şahsi mehdimdir.
                          her ne zaman darda kalsam imam bana rüya aleminde yardım ediyor.
                          beni yalnız bırakmıyordu.
                          bildiklerimi kardeşlerle paylaşmak istiyorum beni biraz dinleyip bunca alim bilmiyorda senmi biliyorsun diyorlar dışlıyorlar. benimde bilgimfazla değildi o zamanlar.

bende hem kendimi yetiştirip hemde samimi olduğum insanlarla paylaşmak istiyordum.

bu arada abimle hurda toplamaya gidiyordum sivas. erzurum. malatya.erzincan. buraların köylerini hep gezdim.

abime imamı aliyi as. anlatıyordum bana kızıp oğlum aliden başka sahabe yokmu diyordu.

bende aliden başka yiğit bulursam ondanda bahsedeceğim derdim.

bir gün yoldan geldim tahir diye şimdi şia olan kardeşim var onun yanına gittim ona dedimki hudeybiye anlaşmasında ömer peygambere karşı gelmiş dedim sen ne diyon ağa diye çıkışdı.

o gün gece saat 02de beni dövmeye karar verip bizim eve gelmek için evinden çıkmış. devamı sonra inş, selam

Yorum

bu arada tanidığım arkadaşlara devrim ve imamı anlatmaya çalışıyorum işte asıl kavgam yeni başlıyordu tekdim allahdan gayri hiç bir dayanağım yoktu.

Rabbim daim yar ve yardımcınız olsun inşAllah size çok imren dim Rabbim aynı şerefi bizlerede nasip buyursun inşallah

duanızda bizleride anın
                            [glow=red,2,300]Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
                            Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
                            Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.[/glow]

Yorum

BİSMİLLAH YA ALLAH YA MUHAMMED AY ALİ. AS.

Kapıma gelipdayanıyor sen ne demeye çalışıyon diye hesap soruyordu.

Bende ona islam tarihinden hudeybiye anlaşmasını açıp ömerin peygambere sen allahın peygamberi değilmisin diye hesap sormasını.

bir sonraki sayfada kendi fikrimde 100 kişi bulsaydım bu anlaşmayı yaptırmazdım.

Müslüman olduğum günden beri bu günkü kadar hiç böyle şüphe etmemişdim sözlerini gösterip ne diyorsun bu sözler iman ehlinin sözlerimi diyordum.

Yorum

bazıları için bu kadar net ve açık olan bir mesele (Ömer'in Peygamber s.a.a. e karşı gelişi) diğerleri için tamamen taraflı bir düşmanlık örneğidir...

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...