Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teşekkür Ediyorum

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Teşekkür Ediyorum

Bize de bu forumu Yozgatlı yiğit kardeşimiz tavsiye etmişti. Onun vesilesi ile nice kıymetli kardeşler bulduk. Bu sebeple kendisine teşekkür ederirz.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

formda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum allah emekleinizi daim eylesin..
      QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
      WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

f_altan hocaya teşekkürlerimi sunuyorum.. Tüm paylaşımları, cevapları, emekleri için..
        "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=SefaMerve link=topic=7279.msg65085#msg65085 date=1260722935]
          f_altan hocaya teşekkürlerimi sunuyorum.. Tüm paylaşımları, cevapları, emekleri için..
          [/quote]

Kadirşinaslığınız, yazıları takip ettiğiniz, birçok paylaşımda bulunduğunuz için ben de teşekkür ederim. Yaradan yar ve yardımcınız olsun.
          "Haksızlık edenler, hangi dönüşe (hangi akibete) döndürüleceklerini yakında bileceklerdir." (Şuara 227)

Yorum

hakki aramaktan vazgecmeyen, vicdaninin sesini susturmayan, hatalarin insan icin oldugunu bildigi icin, hatayi kabul edebilme liyakatine sahip olup ancak hata yapma hakkinin arkasina saklanmayanlara, gercegini ve gercekligini sanal alemde de koruyabilenlere, iyi niyet süslemesi arkasina gizlenen taleplere taviz vermeyenlere, ögrenene, ögretene ve dinleyene sonsuz tesekkür ediyorum...zira dünyayi yasanilir kilan bu bir avuc insanin emekleridir...

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

İlk kurulduğu günden beri formumuza üye olarak yada ziyaretçi olarak destek veren,emeği geçen tüm kardeşlere teşekkür ediyorum
              Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

Kendisine karşı yaptığım hatalardan dolayı beni Affeden ve Bana hakkını helal eden Gülistan ablamıza teşekkürlerimi ve dualarımı sunuyorum. Kendisine minnettarım.

Yorum

Beni hiç bir zaman yanlız bırakmayan sırdaşım, dert ortagım moralimin bozuk oldugu anda bile yüzümü güldüren canım ATRİYAS'a çooook teşekkür ediyorum

Bana emek harcayıp farsça ders veren saygıdeğer ağayi Muallim'e çok teşekkür ediyorum ve umarım en kısa zaman da banı kaldırılır derse kaldıgımız yerden devam ederiz inş
                  YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                  YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                  AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                  MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=7279.msg66366#msg66366 date=1261554378]
                    Kendisine karşı yaptığım hatalardan dolayı beni Affeden ve Bana hakkını helal eden Gülistan ablamıza teşekkürlerimi ve dualarımı sunuyorum. Kendisine minnettarım.
                    [/quote]bu duruma çok sevindim Rabbim mü'minlerin izzetini birbirlerine karşı yumaşak kalpli ve bağışlayıcı olmaya kafirlere karşı da şiddetli olmaya endekslemiştir. Rabbim izzetimizden hiçbir şeyi eksiltmesin...

İzzet ve onurun Ehlibeyt a.s. örnekliğinde olduğunu gösteren velayet.com'un tüm halkına teşekkür ediyorum

Yorum

( Esas maksadım olmasa da gerektiğini düşündüğüm durumlarda )Sert, sivri, iğneleyici, dokundurucu hatta zaman zaman incitici, acıtıcı üslubuma sabır gösteren velayet forumun olgun ve gönlü geniş saygıdeğer, alicenap mensupları olan kardeşlerime teşekkür ediyorum.
                      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

hatalar hepimiz icinse, birgün benimde sana karsi hata etmem cok büyük ihtimal mufazzal kardesim
                        bana hata isledigim zaman acik yüreklilikle tamir etme firsati taniyacagini hissettirdigin icin bende sana tesekkür ediyorum.
                        En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 20:00.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=Seyyidi_Şuheda link=topic=7279.msg66368#msg66368 date=1261556204]
                          Beni hiç bir zaman yanlız bırakmayan sırdaşım, dert ortagım moralimin bozuk oldugu anda bile yüzümü güldüren canım ATRİYAS'a çooook teşekkür ediyorum

Bana emek harcayıp farsça ders veren saygıdeğer ağayi Muallim'e çok teşekkür ediyorum ve umarım en kısa zaman da banı kaldırılır derse kaldıgımız yerden devam ederiz inş
                          [/quote]
                          Allah razı olsun senden,Allah bizi inşaallah ahirettede ayırmaz cann.
                          Gerçekten bu dünyada özü sözü bir olan nadide insanlardansın.Seni iykide tanımışım.Benim için yaptğın herşey için Allah razı olsun tekrar.
                          Allah'ın emanında kal inşaallah cannn...
                          Ey ateş!
                          Seninle ululuk tasladı şeytan.
                          Ve ey insan!
                          Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

selamunaleykum
                            ehli beytin izinde kardeşimize teşekkürediyorum:gerçekten ifade tarzı çok güzel yazılarını büyük ilgi ile takip edenlerdenim bende
                            aslında taktir ediyorum bölümü olmadığı için buraya yazdım olsaydı bu mesajın yeri ora olurdu
                            selamunaleykum
                            "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

Allah razı olsun kardeşim.. yazdıklarım güzelse, bu sizin güzel bakışınızdan ve daha doğrusu Ehlibeyt mektebinin tertemiz ilmindendir. Onları anlatabildiğimiz sürece çok güzel hikmetlere ulaşmış oluyoruz.. Rabbim layık olmayı ve amel etmeyi nasip etsin..

Yorum

Yok,
                                Allah'tan başka teşekkür edeceğim kimse yok!
                                Ben Ehl-i Beyt mektebiyle Ehl-i Beyt nuruyla tanıştığım için Allah'ıma teşekkür ediyorum.
                                nokta koymuyoruz artık cümle sonlarına
                                noktayı koyacak olan sensin anlasana
                                ...

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...