Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teşekkür Ediyorum

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Teşekkür Ediyorum

kullara teşekkür etmeyen Allah'a şükredemez deniyor yanılmıyorsam bir hadiste...

ne dersiniz?

Allah'tan direkt mi aldınız sizi bu nurla tanıştıracak bilgileri?

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=7279.msg71421#msg71421 date=1265295165]
      kullara teşekkür etmeyen Allah'a şükredemez deniyor yanılmıyorsam bir hadiste...

ne dersiniz?

Allah'tan direkt mi aldınız sizi bu nurla tanıştıracak bilgileri?
      [/quote]
      Estagfirullahöyle bir iddiamız olmadı. Hidayet eden Allah'tır önce Allah'a teşekkür ediyorum.Sonra Peygamber ve Ehl-i Beyt'ine teşekkür ediyorum. Sonra buna vesile olan kullara teşekkür ediyorum. diye düzeltirsem sorun olmaz herhalde!
      nokta koymuyoruz artık cümle sonlarına
      noktayı koyacak olan sensin anlasana
      ...

Yorum

doğrunun kaynağına hamd olsun

Yorum

Qom_u_aşk abiye sitedeki seviyeli duruşu ve tatminkar cevaplarından dolayı teşekkür ediyorum.
          Bu arada bir de verdiği zihinden çıkmayan örneklerden dolayı
          Ey ateş!
          Seninle ululuk tasladı şeytan.
          Ve ey insan!
          Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

Biz de, Rabbimizin verdiği sorumluluğa layık olmayı ondan talep ederken, sitede bize ilham kaynağı olan okuyucu ve bizi yönlendiren, sapmamızı engelleyen tüm Ehlibeyt aşığı kardeşlerimize teşekkür ediyorum, hasseten bize cesaret verip bizi teşvik eden, değerli eleştirilerini bizden esirgemeyen, **Rehber Hamaney** kardeşimize de teşekkür ediyorum..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=7279.msg121905#msg121905 date=1301850380]
              Biz de, Rabbimizin verdiği sorumluluğa layık olmayı ondan talep ederken, sitede bize ilham kaynağı olan okuyucu ve bizi yönlendiren, sapmamızı engelleyen tüm Ehlibeyt aşığı kardeşlerimize teşekkür ediyorum, hasseten bize cesaret verip bizi teşvik eden, değerli eleştirilerini bizden esirgemeyen, **Rehber Hamaney** kardeşimize de teşekkür ediyorum..
              [/quote]
              Estağfirullah...
              iltiması dua.
              Ey ateş!
              Seninle ululuk tasladı şeytan.
              Ve ey insan!
              Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

Tema Güzel olmuş... Allah razı olsun.
                De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                (Tevbe Suresi 105)

Yorum

Ben sitenin yeni duzeni icin emgi gecenlere tesekkur ediyorum.Daha fazla okuma izleme istegi uyandi bende.Allah razi olsun Ehlibeyt imamlarimizin sefaatina nail eylesin.

Yorum

Serkan kardeşimiz başta olmak üzere çaba harcayan bütün Velayet.Com ailesine, ben de teşekkür etmeyi bir vecibe bilirim...
                    Allah Subhanehu ve Teala, Ehl-i Beyt (aleyhimu's selam) Mektebi'ni müdafaa edenlerin ecirlerini zayi etmeyeceğini muştulamıştır..

Vesselamu aleykum ve ala ibadallahissalihin ve rahmetullah ve berakatuh
                    Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

[quote author=umitvar link=topic=7279.msg133089#msg133089 date=1318199538]
                      Ben sitenin yeni duzeni icin emgi gecenlere tesekkur ediyorum.Daha fazla okuma izleme istegi uyandi bende.Allah razi olsun Ehlibeyt imamlarimizin sefaatina nail eylesin.

[/quote]

Yorum

hayatın içinde mektebi tanıtmak için var olanlara velayet.com bulunmaz bir kaynak paha biçilmez bir değer ve en zorunlu ilk yardım gibidir. Mektebi anlatmaya başladığınızda gerekecek tüm bilgi ve cevapların bulunmasının yanısıra Ehlibeyt aşkının nasıl ilmek ilmek sözlere dizildiğine de şahit olmaktayız velayet.comda..

bu etkinlikte emeği geçen tüm dostlara teşekkür eder, İmam Zaman a.f.'in zuhuruna erişmelerini ve ona Askar olmalarını diliyorum Yüce Rabbimizden...

Yorum

Hepinize teşekkür ederim üstadlarım.

Zaman zaman problemler yaşanıyor olsada sitemizi en temiz, sade, kullanışlı, göze ve kalbe hitap edecek şekilde elimizden geleni Allah'ın izni ile yapmak için uğraşıyoruz.

Başta Mikdat bin esved olmak üzere tüm yönetim ekibine ve tüm üyelerimize teşekkür ederim destekleri için.

Yorum

velayet.com da hiç bir polemiğe girmeden, kimseyi incitmemeye özen göstererek, kul hakkını gözeterek fisebilillah dusturu ile paylaşımda bulunan Ahir-zaman ve Kerbela44 kardeşlerime aktarımlarından dolayı teşekkür ediyorum

Rabbim kendilerinin ilimlerini arttırsın. İlmi ile amil muhlis kullarından eylesin

Vakit buldukça istifade edenlerden olmak cehdi ile aktarımlarının takipçileri olmaya devam edeceğiz inş

İltimasi dua...

Yorum

İSRAİLİN BİR ÖRÜMCEK YUVASINDAN DAHA KORUNAKSIZ OLDUĞUNU, TEKNOLOJİK AÇIDAN ALET, ARAÇ VE GEREÇLERİNİN BİR TENEKE PARÇASINDAN İBARET OLDUĞUNU KAÇ KEZ KANITLADIKTAN SONRA BİR KEZDA İNSANSIZ HAVA ARACI İLE KANITLAYAN HİZBULLAH ORDUSUNA CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=7279.msg163145#msg163145 date=1350398848]
                                İSRAİLİN BİR ÖRÜMCEK YUVASINDAN DAHA KORUNAKSIZ OLDUĞUNU, TEKNOLOJİK AÇIDAN ALET, ARAÇ VE GEREÇLERİNİN BİR TENEKE PARÇASINDAN İBARET OLDUĞUNU KAÇ KEZ KANITLADIKTAN SONRA BİR KEZDA İNSANSIZ HAVA ARACI İLE KANITLAYAN HİZBULLAH ORDUSUNA CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.
                                [/quote]

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...