Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mukaddes Kum sehrinden en icten selamlar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Mukaddes Kum sehrinden en icten selamlar

önemli değil kardeşim ama onlar bile Aliden bağışlanma diliyorlar sa yine Allahtan dilemedir tabiki Aliden dilemek arazi ve Allahtan dilemek asildir bu nu soyleyenek sormak gerek sence Ali Allahın karşısında bir kudret ve guç sahibimidir
    ama emin ol ki hayır diyecek ALİ ALLAH KARŞISINDA DEĞİL DİR ALLAHA GİDEN YOL DOĞRULTUSUNDADIR

Yorum

Mukaddes kum şehri

Varlıgımızda Allaha muhtaç olmamız varlıgın tek olmasını gerektirir.allah bizden ayrı vucuda sahiptir ve bizleri var etmiştir bu semavi dinlerin gorusudur.birde hindistandan gelen panteizm inancı vardır ve ayrı bir inançtır.imamlarında bu konuda hadisi vardır

Yorum

Mukaddes kum şehri

Allah ayrı ve yaratıkları ayrıdır.usuli kafi c 1 tevhid babı

Yorum

Mukaddes kum şehri

Vahdeti vucud inancı başta mantıga terstir..10 sene okudunuz diye sizin itikadınıza gececek degilim.

Yorum

Mukaddes kum şehri

Dunyada senelerce ilim tahsıl eden alim var tek siz değilsiniz ve bu alimlerden vahdeti vucudu red eden sayısız alim var hatta cogunluk bu inanca karşı.dunyada tek siz yoksunuz hatta siz azınlıksınız en tehlıkelı konuya atlıyorsunuz sonrada 10 sene oku bunu kabul edeceksiniz diyorsunuz.10 sene biyoloji okudum ama evrimci olmadım

Yorum

Allah ayrı ve yaratıkları ayrıdır.usuli kafi c 1 tevhid babı
              ALLAH YARADILANLARLA AYNIDIR DENMEDI ZATEN BUNUN KENDISI MUHALDİR YANİ BİR ŞEY HEM YARADAN VE HEMDE YARADILAN OLAMAZ

,Vahdeti vucud inancı başta mantıga terstir..10 sene okudunuz diye sizin itikadınıza gececek degilim.

SİZİN MANTIĞINIZA TERSTİR DEMEK İSTEDİNİZ HER HALDE ÇÜNKÜ SİZ BÜTÜN MANTIK DEĞİLSİNİZ

Dunyada senelerce ilim tahsıl eden alim var tek siz değilsiniz ve bu alimlerden vahdeti vucudu red eden sayısız alim var hatta cogunluk bu inanca karşı.dunyada tek siz yoksunuz hatta siz azınlıksınız en tehlıkelı konuya atlıyorsunuz sonrada 10 sene oku bunu kabul edeceksiniz diyorsunuz.10 sene biyoloji okudum ama evrimci olmadım
              ÇOĞUNLUK PEŞİNDEYSEN NEDEN ŞİA OLDUN
              EVRİMCİ OLMAK LA BU KONUYU MUKAYESE ETMEK SİZİN MANTIK DEĞİLDE MUĞALATA PEŞİNDE OLDUĞUNUZU GOSTERİR

Yorum

Mukaddes kum şehri

Bu konuda kuran sunnet ve akıl hakkı ortaya koymuştur cogunluk da bu konuda sapkınlıga dusmemistir

Yorum

ben sadece vahdeti vicudu daha iyi anlayip kavraya bilmen için sadece bir örenk vericem umarın bunun üzerinde duşunursun
                  SEN ZİHNİNDE BİR ŞEY TASAVVUR ET MESELA ARABA SANA SORUYORUM BU ARABA SENDEN AYRIMIDIR YOKSA SENİNLE BİR MİDİR DERSEN AYRIDIR MÜMKÜN DEĞİL ZİRA ONUN SENDEN AYRILMASI DEMEK YOK OLMASI DEMEKTİR VE SENİNLE BİR OLMASI DEMEKTE SENİN AYNIN DEMEK DEĞİLDİR
                  ŞİMDİ (SADECE ÖRNEK OLARAK SÖYLÜYORUM) BÜTÜN ALEM ALLAH İCİN BİZİM ZİHNİMİZDEKİ TESAVVUR GİBİDİR YANİ NE ONUN DIŞINDADIR VE NE DE ONUN AYNI DIR
                  umarım bu misal hakkında duşunursun

Yorum

Mukaddes kum şehri

Bu oznel idealizmdir ve teoridir sadece.ALLAH gokleri ve yeri hak ile yarattı diyor kuran yani sadece tasavvur degiliz

Yorum

bu sayfada yapılan tartışmaları benim duygularım yüzünden başlamış sayarım. lütfen tartışmak istediğiniz konuyu ayrı sayfa açarak oraya taşıyınız. benim o söylediklerim için başlamış olan bir tartışmada kendim suçlu ve sorumlu hissederim.hissediyorumda.
                      [center]
                      ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                      [center]
                      Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                      Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=21931.msg134075#msg134075 date=1319138533]
                        anlatirim ama anlaman icin 10 sene okuman lazim mantik dersi alman lazim diyen adama ne derim.
                        [/quote]

böyle söylemler sizin daha iyi olmanız içindir aşağılama olarak nitelendiremezsiniz, alimlerden dahamı iyi bildiğinizi iddia ediyorsunuz??
                        الــلــهـــم صـــل عــلــى مــحــمــد و آل مــحــمــد وعجل فرجهم

İBRET ALINMAYAN HER BAKIŞ BOŞ,FİKİRLE BİRLİKTE OLMAYAN HER SUSMA GAFLET,İÇERİSİNDE ZİKİR OLMAYAN HER KONUŞMA BOŞTUR.

İMAM ALİ(as)

Yorum

Mukaddes kum şehri

Bu konu kapan sin istiyorum selam olsun

Yorum

bence de kapansın. biiznillah
                            [center]
                            ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                            [center]
                            Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                            Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

YA ALLAH MEDET

YA ALLAH MEDET

YA ALLAH MEDET.

.....
                              Kim de, hacetini yaratıklarından herhangi birine götürür veya senden bağımsız olarak onu, hacetinin giderilmesi noktasında sebep kabul ederse, hiç şüp-hesiz, kendini yoksunluğa maruz bırakmış, senin lütuf ve ihsanını kaybetmeyi hakketmiştir. SAHIFEI SECCADIYE

musavi kardeş kırmızı ile vurguladığım cümle senin cevabın oluyor.. insanlara bak, eğer şüphen varsa yanaş sor ya Ali medet derlerken Allah'tan gafiller mi? Allah'ı unutup da mı bunu söylüyorlar, Ali a.s.'ı Allah'ın düzeyine mi koyuyorlar, O'ndaki gücü Allah'tan bağımsız veya ona denk mi görüyorlar?

lütfen cevabını bizimle de paylaş..

Yorum

Mukaddes kum şehri

Bende ya ali diyorum

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...