Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Nasıbi için Beddua istiyorum.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[quote author=mirzehan link=topic=18452.msg110950#msg110950 date=1290682851]
    miezehan 1000
    Qumu Aşk 2000
    m.ufukalp 2000
    serdarcan 1000
    BEYZA 1000
    KUmeyl 1000
    Gulsum 1000
    Gulistan 1000
    Elmeddin 1000
    +-----------------
    toplam 11000 tane alındı Allah razı olsun hepinizden
    Bu salavatlar Mehmet ufukalp kardşeimin şahsında başta o olmak üzere benzer sıkıntıları yaşayan kardeşlerimizin şifası olsun inşAllah
    Okuyan kardeşlerimizin dertlerine derman gönüllerine ferahlık olsun
    Allahumme salli Ala Muhammed ve Al'i Muhammed
    [/quote]

okumak çok kolay

hem öyle zikirmatiğe gerek de yok.. tesbihe de

takvimi olan en basit bir cep tl bile yeterli..

takvimi açıyorsunuz.. başlıyorsunuz salavatı söyledikçe ileri tuşuna basmaya bir gün sonrasına..

böylece bir yıl geçince 365 kere salavat söylemiş oluyorsunuz..

ikinci yılı da.. söylerseniz 730 oluyor geriye 9 ayılık bir salavat kalıyor..

onu da ilerlettiniz mi tamam.. ben hesapladım.. 2010 kasım 1den başlayınca bin gün 2013 temmuzunda son buluyor..

istanbulda çalışanlar için bu bulunmaz nimet.. yani salavat söylemek.. bir trafikte bitmese bile ikinci otobüste bin salavatı çok rahat söylüyorsunuz..

ayıp olmazsa ben üçüncüsünü alayım.. çünkü 11.000 salavat oldu.. üç bin daha söylenmeli.. ben de alıyorum böylece ikibin daha kalıyor..

Yorum

okudum 1000 salavat Allah kabul etsin inşAllah
      hala 3 dua etmeyi seven ehlibeyt dostuna ihtiyacımız var
      Şuan itibari ile
      11 000 tane alınmış tır

miezehan 1000 okundu
      Qumu Aşk 2000 okundu
      m.ufukalp 2000
      serdarcan 1000 okundu
      BEYZA 1000
      KUmeyl 1000
      Gulsum 1000
      Gulistan 1000
      Elmeddin 1000
      +-----------------
      toplam 11000

okuyan kardeşlerimiz bu mesajdan aıntı yaparak isimlerinin yanına okundu yazsınlar inşAllah

Eksikler için Salavat okumak isteyende bu mesajı alıntı yapıp ismini ekleyerek toplam ı da artırsın

hafta sonu olmayacğaım Qum-u Aşk abi kontrolunu sen yaparsın inşAllah

Allah dualarınızı kabul etsin. Sevabından siz okuyan olarka kendiniz Dua ettğinzi kardeşimzi Mehmet ufukalp ve çevrenizdeki tüm sevdikleriniz fakda görür inşAllah

Allah heğinizden razı olsun.

Allahumme Salli ala muhammed ve Al'i Muhammed

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=18452.msg111043#msg111043 date=1290780873]
        okudum 1000 salavat Allah kabul etsin inşAllah
        hala 3 dua etmeyi seven ehlibeyt dostuna ihtiyacımız var
        Şuan itibari ile
        11 000 tane alınmış tır

miezehan 1000 okundu
        Qumu Aşk 2000 okundu
        m.ufukalp 2000 okundu
        serdarcan 1000 okundu
        BEYZA 1000
        KUmeyl 1000
        Gulsum 1000
        Gulistan 1000
        Elmeddin 1000
        +-----------------
        toplam 11000

okuyan kardeşlerimiz bu mesajdan aıntı yaparak isimlerinin yanına okundu yazsınlar inşAllah

Eksikler için Salavat okumak isteyende bu mesajı alıntı yapıp ismini ekleyerek toplam ı da artırsın

hafta sonu olmayacğaım Qum-u Aşk abi kontrolunu sen yaparsın inşAllah

Allah dualarınızı kabul etsin. Sevabından siz okuyan olarka kendiniz Dua ettğinzi kardeşimzi Mehmet ufukalp ve çevrenizdeki tüm sevdikleriniz fakda görür inşAllah

Allah heğinizden razı olsun.

Allahumme Salli ala muhammed ve Al'i Muhammed

[/quote]
        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

MEHMET ABİ BEN BOYLE SAYARAK DUAYI SEVMEM AMA SENIN ICIN DUA EDIYORUM.KENDI KELIMELERIMLE.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18452.msg111046#msg111046 date=1290782125]
            MEHMET ABİ BEN BOYLE SAYARAK DUAYI SEVMEM AMA SENIN ICIN DUA EDIYORUM.KENDI KELIMELERIMLE.
            [/quote]

say musavi kardeş say
            aklına kötü bişemi geldi
            bişeyemi kızdın
            bişey seni üzdümü
            1000 dene salavat de ve say
            sayamyınca mesela 300 deneye varmadan çok dua ettim sanıp bırkaıyorusn
            ama belirlediğin sayıya ulaşmak için çaba harcarken psikolojik olarak içinde bulunduğun kötü duurmun sıkınıtısınıda bi şekilde unutuyorsun
            saymak o açıdan iyi bence
            ama dili sabah aşkam yatıp kalkıp duada olan bir mümin için saymak tabiki gereksizdir o da başka bi mevzu katılmıyorum dğeil yani saymama fikrine..
            Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

bu başlık bize gösterdi ki şiilerin, şia ilkesi olan tevella ve teberra ilkeleri üzerinde yeterince durulmamış. konuyla ilgili sitedeki başlıkların okunmasını ve oralardaki paylaşımların artırılmasını öneriyorum..

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18452.msg111045#msg111045 date=1290781976]

[/quote]
                1000 daha okudum, böylece okunan 12000 oldu. kalan 2000 de alınmadığına göre eğer sakıncası yok ve vakit de varsa onları da ben almak istiyorum inşaAllah..

Yorum

Öyleya Yarab görüyorsun kimin ne olduğunu eğer gerçekse bedduları kabul buyur değilse asıllarına çevir ki....
                  Görsünler ....

Yorum

Rabbi delilleri gorup yola girmeyenlere ve kasıt lı olarak saldıranlara katmerli bir azap hazırla.

Yorum

Aminnnnn Boşavi heveslerle başkalarına beddua edenleri beddualarıyla başbaşa bırak...

Yorum

[quote author=katmer link=topic=18452.msg111165#msg111165 date=1290939696]
                        Öyleya Yarab görüyorsun kimin ne olduğunu eğer gerçekse bedduları kabul buyur değilse asıllarına çevir ki....
                        Görsünler ....
                        [/quote]

duanın kabul olması için 1000 salavat da sen oku.. Ama Ehlibeyti zikrederek..

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=18452.msg110738#msg110738 date=1290426766]
                          Rabbim eğer hidayet olabilecek birisi ise hidayet etsin
                          değilse Kendi tuzaklarını kendisine döndürsün inşAllah

Allahumme salli ala Muhammed ve AL'i Muhammed ve accil ferecehum.

[/quote]

Yorum

[quote author=katmer link=topic=18452.msg111169#msg111169 date=1290940134]
                            Aminnnnn Boşavi heveslerle başkalarına beddua edenleri beddualarıyla başbaşa bırak...
                            [/quote]

Ne demek oluyor bu yani?
                            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18452.msg111051#msg111051 date=1290783708]
                              bu başlık bize gösterdi ki şiilerin, şia ilkesi olan tevella ve teberra ilkeleri üzerinde yeterince durulmamış. konuyla ilgili sitedeki başlıkların okunmasını ve oralardaki paylaşımların artırılmasını öneriyorum..
                              [/quote]

Hiç sormayın kardeş, bakın şuraya yeminle ifade edeyim ki, (vallahi) beni bahse konu adamla asıl sorunum onun haşa şiayı sapık bilmesinden başka bir şey değildir. Kendisi şia düşmanı menzil şeyhinin bir müriti olduğundan dolayı, ne bir şey anlayacak, ne de kabul edebilecek durumdadır. Bizim problemimizin başlangıcı, kaynağı budur. Bundan dolayı, bu neden üzere olmuş olup bitenler.
                              Değilse kendi şahsıma karşı yapılmış şahsi ve mektebi ilgilendirmeyen haklarım bana ait bir şey, belki yanılabilirim. Kendimi haklı görsem bile belki haksızımdır o ayrı bir olay.

Ancak o nasipsiz nasibinin iran ve şia düşmanı olduğu net ve bunu da her fırsatta her yerde kullanmakta, insanlara bizi bu neden üzerinden karalamaktadır. Burası nettir.

Buna rağmen, şiayı batıl bilen, buna bir müslümanın da şehadet ettiği halde hala ihtiyatlı davrananlar varsa, bu üzücü bir durumdur.

Bizler kendi şahsımıza ne yapılırsa yapılsın, ondan geçebiliriz. Hatta aynı şahıs eğer bu gün bu iğrenç düşüncelerinden gazgeçip ehli beyti islam inkılabını, şiayı karalamtan vazgeçip sevmeye başlarsa biz ona dua ederiz. Ancak öyle değilse de duamı edelim muhammedi sünni ve ali şiası kardeşler.

Emevi sunnilerden pek bir şey beklemiyorum, çünkü onların 1350 yıldır genlerine kodlanmış zalimlerin zalimlere dokunulmması için uyguladıkları lanet etmeme programı.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18452.msg110750#msg110750 date=1290433001]
                                Kardeşlerimden Allah razı olsun.
                                Mirzehan kardeş, hani 40 yaş, kemal ve olgunluk yaşı olup, o yaştan sonra iyiye ya da kötüye doğru değişmek genel anlamda mümkün değil, eşyanın tabiatına aykırıdır. Bahse konu hain 52 yaşındadır. Kendisini bütün hayatı ve özellikleri ile yakından tanıdığım için İyi yönde değişmesi de mümkün görünmemektedir. Yani duanızın pozitif kısmından geçebilirsiniz.
                                [/quote],

kişinin iyi yönde değişmeyeceği bilgisini size kim haber verdi? gaybdan haber mi alıyosunuz yoksa siz hidayet eden misiniz? ilahcılık oynamayı ne kadarda çok seviyosunuz, euzubillah !

bu cürretinize hayranım ! taassubunuz sizi o kadar hadsizleştiriyoki sizi bu taşkın görüşlerinizden dolayı tevbe etmeye ve Allaha sığınmanızı öneriyorum...

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...