Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

HZ.ÖMERİN HZ.ALİNİN KIZI İLE EVLENMESİ

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: HZ.ÖMERİN HZ.ALİNİN KIZI İLE EVLENMESİ

ehlibeyte en buyuk zulmu rafıziler yapmıştır emevi zulmunu bile geçtiler.

sizin kaynaklarda hadis olunca zayıf mı sahih mi bakılıyorda sunni kaynağınızda işinize gelince hiç bakılmıyor.
    HASBUNALLAH

Yorum

[quote author=MehmetMehmet link=topic=22508.msg140800#msg140800 date=1326804725]
      Ben Nasıbiysem Haricilere ne diyorsunuz merak ettim.[/quote]

haricilere "harici" deriz. zira bunlar farklı farklı guruplardır.

Gerçi Zeydileri bile batıl bilenlerin bizlere Nasıbi demesi normaldir.
      güya ehli sünnet Zeydileri hak görüyor ha?

Rafıziler için beğenmedikleri kaynakları değil
      Allah aşkına söyleyin, siz gerizekalı mısınız? yoksa anlayışınız mı kıt? şimdi ben size her konuda Şia kaynağından delil getirsem ve doğal olarak ta siz bunu kabul etmeseniz bu "beğenmediniz kaynak" mı oluyor? kendinize gelin, biraz utanın! kendiniz emevilerin emri ile yazılmış ve harici, nasibi ve ehli kitap kaynaklarınızdan beraat edeceğinize bizi onlara çağırıyorsunuz. ne utanmaz şeylersiniz siz yahu?

[quote author=EHLI-TAWHID link=topic=22508.msg140804#msg140804 date=1326805109]
      bunlar zeydilere bile nasıbi derler...[/quote]

إِنَّمَا يَفْتَرِي الْكَذِبَ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِآيَاتِ اللَّهِ ۖ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْكَاذِبُون
      Allah'ın ayetlerine inanmayanlar, yalan söylerler, iftirada bulunurlar, onlardır yalancıların ta kendileri.

Nahl suresi 105-ci ayet

eğer nasıbi isem Allah bana lanet etsin değilsem de size etsin mi ?
      kabul ediyorum.

biz gerçek ali şiasıyız sen bize nasıbi dersen ne olur.
      "utanmadıktan sonra istediğini yap" der araplar. sende bu kaynaklarla "Ali Şiası" iddasındasın ha?

hz.ömerin ölüm gününü bayram eden insanlar banada nasıbi desinler.
      ibni Teymiyye "Minhac es-Sünne"de Şiilerin köpeklerine Ebu Bekir ve Ömer adlarını takdıkları yalanını uydurmaktadır. bende hep düşünüyordum ki, ibni teymiyyenin yeterince yalanı var acaba yalan olmasın diye 2 tane köpek bulup onlara bu ismi mi versem? şimdi sende üstadın gibi yalan söylüyorsun, düşünüyorum, acaba bundan sonra Ömerin öldüğü günü bayram olarak kutlasam mı?

Yorum

[quote author=EHLI-TAWHID link=topic=22508.msg140816#msg140816 date=1326805915]
        ehlibeyte en buyuk zulmu rafıziler yapmıştır emevi zulmunu bile geçtiler.[/quote]

yalancı şerefsiz mi olsun yoksa kafir mi?

sizin kaynaklarda hadis olunca zayıf mı sahih mi bakılıyorda sunni kaynağınızda işinize gelince hiç bakılmıyor.
        bizim sünni kaynaklarından sunduğumuz bir tane olsun zayıf hadis gösterin. buyrun bu site benim, buradan bana bir tane sünni hadis ilmine göre zayıf olan hadis gösterin: http://velayet.wordpress.com/

gösterdiğiniz takdirde siteden kaldırmazsam ben nasibiyim gösteremezsem siz nasibi olduğunuzu itiraf edecek misiniz?

Yorum

murtazali kırık kapı olayı için geçen hadisler bu hadisler gibi zayıf uydurma rivayetlerdir.
          hiçde bile. buyrun bir tane Şia kaynağından (imam Kazım a.s'dan) hadis ve bir tanede sünni kaynağından (Ebu Bekir'den) hadis. ek olarak birde sünni alimin itirafı:

imam Kazım a.s: "Hz. Fatıma s.a şehittir" « velayet
          Ebu Bekir: "Keşke Fatıma’nın evine hücum etmeseydim" « velayet
          ibni Kuteybe: "Muhsin b. Ali şehit olmuştur" « velayet

şimdi siz bizim imamıza a.s itibar etmiyorsanız kendi kralınızada mı itibar etmiyorsunuz? adam kendisi itiraf ediyorken?

ona gelince ispatlanmış gibi bakıyorsunuz da sizin kaynaklarınızda geçen bir olayı niye kabul etmiyorsunuz ?
          çünkü o konuda sahih hadisler var ve bir kaçını sunduk. ama bu sözünü ettiğiniz konuda sahih bir hadis bilmiyoruz.

Yorum

valla sizin hakkınızda söylenenlerin iftira olmadıgını hep goruyorum.ilk başta iftira sandım ve şiaya yaklaştım.

ığdırlılardan gordugum oydu çok sayıda kişi. bana ebu lulue ovgu dolu sınezenlerı dinletenlerde onlardı.
            HASBUNALLAH

Yorum

[quote author=EHLI-TAWHID link=topic=22508.msg140816#msg140816 date=1326805915]
              ehlibeyte en buyuk zulmu rafıziler yapmıştır emevi zulmunu bile geçtiler.

[/quote]

Sünni kaynaklarada buyrun siz bakın. Bizimkiler sizin yerinize bakmış sunmuş. İtimadınız yoksa birde siz bakın...

Yorum

[quote author=EHLI-TAWHID link=topic=22508.msg140839#msg140839 date=1326807392]
                valla sizin hakkınızda söylenenlerin iftira olmadıgını hep goruyorum.ilk başta iftira sandım ve şiaya yaklaştım.

ığdırlılardan gordugum oydu çok sayıda kişi. bana ebu lulue ovgu dolu sınezenlerı dinletenlerde onlardı.[/quote]

şimdi kralın Ebu Bekiri yalanlıyormusun yoksa yalanlamıyormusun? bu arada EBu Lule mp3-leri güzelmiydi?

Yorum

[quote author=EHLI-TAWHID link=topic=22508.msg140839#msg140839 date=1326807392]
                  ığdırlılardan gordugum oydu çok sayıda kişi. bana ebu lulue ovgu dolu sınezenlerı dinletenlerde onlardı.
                  [/quote]
                  Şia olup olmamanızla ilgilenmiyoruz kardeş. Diğer bir konu Iğdırla ilgili. Ben Iğdırlıyım Iğdırda da yaşıyorum. O dediğiniz tarz sinezenleri hiç duymadım ve görmedim. Ama deseniz ki radikal sözde şii bir grubun içinde ki insanlarla tanıştım onlar bana bunları dinlettiler belki inandırıcı olur. Diğer bir konu Sünni dünyada radikal sünniler olduğu gibi Şii dünyada da maalesef vardır. Bazı yabancı sinezenlerde yanılmıyorsam söylediğiniz tarzda sözler mevcut fakat Şii Ulema bunların yapılmasını söylenmesini Caiz bilmezler...Ama İnsan dinlemiyorsa bu insanın sorunudur İNANCIN değil...
                  Şimdi diyebilir miyiz ki kendileri Hanbeli Mezhebine Mensup gören ve Sünni bile Suudi Vahhabi Ordusu Bahreynde Kadınlara tecavüz ediyor diye Sünni inancı böyledir diyebilir miyiz?

Yorum

ALLAH aşkına Ümmü Gülsüm Hz.Ömer (r.a) ile evli değil mi yoksa kabul etmiyormusunuz burayı anlamadım...
                    Haktır Allahım Muhammed mahım
                    Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

şu elmeddin rafızisinin yazdıklarına bak... mp3ler dolu...şiiler ebu luluyu sever onu kahraman sayarlar vallahi de böyledir. elmeddinden onlardan zaten...
                      HASBUNALLAH

Yorum

[quote author=EHLI-TAWHID link=topic=22508.msg140884#msg140884 date=1326812780]
                        şu elmeddin rafızisinin yazdıklarına bak... mp3ler dolu...şiiler ebu luluyu sever onu kahraman sayarlar vallahi de böyledir. elmeddinden onlardan zaten...
                        [/quote]

Bizim Kahramanımız ne olduğu belli olmayan Ebu Lulular değil tam tersine Muhtar Sakafi gibileridir...

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=22508.msg140845#msg140845 date=1326807680]
                          şimdi kralın Ebu Bekiri yalanlıyormusun yoksa yalanlamıyormusun? bu arada EBu Lule mp3-leri güzelmiydi?
                          [/quote]

Gerçekten sen yazarken laflarına bakıyormusun kırıcı mı değil mi diye...
                          Haktır Allahım Muhammed mahım
                          Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

İran da Ebu Lulu nun türbesi bile var. Çok yazık.

Yorum

Kardeşim her duyduğunuza inanmayın, İşte 2 Şia aliminin görüntülü açıklamaları :

[img width=800 height=600]http://img651.imageshack.us/img651/1413/avva.jpg[/img]

[img width=891 height=600]http://img32.imageshack.us/img32/2803/lulun.jpg[/img]
                              http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

[quote author=MehmetMehmet link=topic=22508.msg140895#msg140895 date=1326814705]
                                [/quote]

BAKINIZ LÜTFEN...

http://www.velayet.com/index.php?topic=2743.0

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...